Home / Cozyhome  / Το Παρίσι γίνεται η πρωτεύουσα του design!

Το Παρίσι γίνεται η πρωτεύουσα του design!

Το Παρίσι
Η πόλη του φωτός γίνεται η πρωτεύουσα του design, με τη Maison & Objet και την Paris Design Week να την μεταμορφώνουν στον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις τoυ σχεδιασμού.

 

Για μία ακόμα χρονιά, το Παρίσι μεταμορφώνεται σε ένα παγκόσμιο κέντρο του design,.καθώς υποδέχεται τη Maison & Objet και την Paris Design Week. 

 

Paris Design Week

Από τις 7 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, το Παρίσι γιορτάζει και πάλι το design σε όλες του τις διαστάσεις,.χάρις την Paris Design Week. Κάθε χρόνο, η διοργάνωση της Εβδομάδας Σχεδίου του Παρισιού δίνει την ευκαιρία να παρουσιαστεί κάθε πτυχή του design, αφιερώνοντας αυτές τις 10 ημέρες στην τέχνη και τη δημιουργικότητα. Η φετινή διοργάνωση πρόκειται να φιλοξενήσει περίπου 450 συμμετέχοντες σε 350 χώρους, ενώ οι επισκέπτες της θα έχουν.την ευκαιρία να ανακαλύψουν διάφορες θεματικές, όπως την τέχνη, την τεχνογνωσία, το περιβάλλον και τη γαστρονομία.

 

 
Maison & Objet

Παράλληλα με την Paris Design Week θα διεξαχθεί και η πολυαναμενόμενη έκθεση της Maison & Objet,.από τις 7 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου. Με σύνθημα το ENJOY”, η φετινή Maison & Objet επιδιώκει να γιορτάσει μαζί με τους επισκέπτες τις νέες τάσεις, με οδηγό τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία. Μάλιστα, η έκθεση εγκαινιάζει τον νέο της χώρο, Hospitality Lab, αφιερωμένο στη φιλοξενία. Το Hospitality Lab προσκαλεί τους επισκέπτες.του να ανακαλύψουν εμπνευσμένα περιβάλλοντα στην αιχμή της αισθητικής και της λειτουργικότητας, καθώς και τις νέες ξενοδοχειακές τάσεις.

 

  Το Παρίσι

 
Rising Talent Awards France 2023

Στα πλαίσια της Masion & Objet, πραγματοποιούνται και τα Rising Talent Awards, τα οποία μετά από τον Λίβανο,.της Η.Π.Α, την Ιαπωνία, την Ολλανδία και την Ισπανία επιστρέφουν πίσω στη Γαλλία. Φέτος, τα βραβεία πρόκειται να αναδείξουν το ταλέντο επτά νέων δημιουργών και στούντιο, που αναπτύσσουν μία νέα οπτική του γαλλικού σχεδιασμό και που δεσμεύονται να αντιμετωπίσουν τις επερχόμενες προκλήσεις στον χώρο του design. Τα Rising Talent Awards θα διεξαχθούν υπό την προεδρία του ταλαντούχου σχεδιαστή Philippe Starck.

 

Το Παρίσι

 

 

maison-objet.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada