Home / Men  / Το ντεμπούτο του Thom Browne έμοιαζε με θεατρική παράσταση!

Το ντεμπούτο του Thom Browne έμοιαζε με θεατρική παράσταση!

Μία απροσδόκητη και σουρεάλ ημέρα για τη φετινή Paris Fashion Week. Το ντεμπούτο του Thom Browne άφησε το δικό του στίγμα και εντυπωσίασε πραγματικά…

 

 

Δύο χιλιάδες φιγούρες από χαρτόνι, A-list καλεσμένοι, πρωτοπόρα σχέδια και η Opera Garnier του Παρισιού. Αυτή ήταν η συνταγή του Thom Browne για το ντεμπούτο του στην Paris Haute Couture Week και ήταν σίγουρα μία συνταγή επιτυχίας. Ακόμα και αν το show ήταν άκρως πετυχημένο είχε μία θεατρική και μελαγχολική αύρα που στο τέλος παίρνει άλλη τροπή. Τα μοντέλα περπατούσαν με τις γκρι δημιουργίες, ενώ η καταθλιπτική αφήγηση του Fade to Grey, hit των 80s, μας έκανε να αναρωτιόμαστε για το πόσο χαρούμενη είναι η ζωή μας. Στο τέλος, ο πρωταγωνιστής του τραγουδιού καταλαβαίνει ότι η ζωή του είναι μια χαρά και στην πραγματικότητα, όχι μόνο στη φαντασία του.

 

Thom Browne

 

Ακόμα και αν ο Thom Browne είχε μία διάθεση για κάτι εξωπραγματικό δεν παρέκκλινε από τον αρχικό του στόχο. Να δώσει κομμάτια ρούχων που οι άνθρωποι θα επένδυαν σε αυτά. Που θα εφάρμοζαν όπως πρέπει και πως έκαναν τον καθένα να αισθάνεται όμορφα. Για να το πετύχει αυτό έδωσε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και πρόσθεσε ιδιαίτερες και “περίεργες” πινελιές.

 

 

“Ήταν τόσο σημαντικό να αναδείξουμε το αμερικανικό σχέδιο σε μια τόσο σημαντική σκηνή, και κατά τη διάρκεια μιας τόσο σημαντικής εβδομάδας. Να δείξω στον κόσμο ότι υπάρχει τόσο πολύ ταλέντο στην Αμερική, τόση δεξιοτεχνία, τόση δημιουργικότητα. Να δείξουμε τι είναι ικανή να κάνει η ομάδα σχεδιασμού μας με έναν υπερυψωμένο και κατανοητό τρόπο. Κάθε σεζόν πιέζω τον εαυτό μου και την ομάδα σχεδιασμού μας να είμαστε οι καλύτεροι που έχουμε υπάρξει ποτέ. Με τη ραπτική, αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.