Home / Men  / Το εμβληματικό “One Piece” φτάνει στο τέλος του

Το εμβληματικό “One Piece” φτάνει στο τέλος του

Το εμβληματικό "One Piece" φτάνει στο τέλος του
Τίτλοι τέλους για το θρυλικό πλέον “One Piece”.

To iconic manga One Piece που έχει πουλήσει περισσότερα από 472 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι στιγμής και έγινε σειρά anime με φανατικούς θεατές σε όλο τον κόσμο φτάνει (δυστυχώς) στο τέλος του. 

 

Ο Eiichiro Oda δημιουργός manga/anime “ανακοίνωσε” τα κακά νέα στο κοινό μέσα από έναν τίτλο διαφήμισης στο ιαπωνικό, δημοφιλές περιοδικό Weekly Shōnen Jump. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος ήταν ο εξής: “headed toward the upcoming final saga” με τον επιτυχημένο δημιουργό να έχει πρόσφατα δηλώσει πως στα σχέδιά του είναι να κλείσει αυτός ο κύκλος. Αναμένει τώρα να δούμε πως θα λάβει τέλος η ιστορία των πειρατών που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το διεθνές κοινό. 

 

Extra Info. 

Για την ιστορία το manga One Piece ξεκίνησε να κυκλοφορεί τον Αύγουστο του 1997, ενώ το anime προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 16 Ιουλίου του 1998. Ακόμη, έχει κυκλοφορήσει ως παιχνίδι σε υπολογιστές, Game Boy, Nintendo DS, Nintendo Wii, PlayStation, PlayStation 2, GameCube και σε κάρτες.

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφία: Weekly Shōnen Jump – hypebeast.com

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!