Home / Family  / Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους επιστρέφει!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους επιστρέφει!

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους έρχεται στην Αθήνα και την. Ταινιοθήκη της Ελλάδος με ένα συναρπαστικό διήμερο!

 

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές. Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους στην Αθήνα και την Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Ένα συναρπαστικό διήμερο με κινηματογράφο για παιδιά, εφήβους, νέους και όλη την οικογένεια. Θα προβληθούν στην Ταινιοθήκη οι βραβευμένες ταινίες της 26ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ και της. 23ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής. Οπτικοακουστικής Δημιουργίας “Camera Zizanio”, δίνοντας μια καλή ευκαιρία στους σινεφίλ όλων των ηλικιών να πάρουν μια μικρή γεύση του τι συμβαίνει κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ Ολυμπίας, αυτή την πρότυπη διοργάνωση πολιτιστικής αποκέντρωσης.

 

 

Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ταινίες! Μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation μικρού και μεγάλου μήκους, που βραβεύτηκαν στο φεστιβάλ. Όλες οι ταινίες είναι παραγωγής 2022 και 2023 και προβάλλονται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Απευθύνονται σε παιδιά και νέους, αλλά παρακολουθούνται απολαυστικά και από ενήλικες. Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου 

Οι βραβευμένες ταινίες της Camera Zizanio, ελληνικές και διεθνείς, δίνουν μια μοναδική ευκαιρία στο κοινό όλων των ηλικιών να αντιμετωπίσει τους προβληματισμούς που εκφράζουν ενεργά τα παιδιά μέσω της κινηματογραφικής γλώσσας. Να έρθουν σε επαφή με το πιο δυναμικό κομμάτι της τρέχουσας νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας, από παιδιά και νέους 4 έως 20 ετών. Ανακαλύψτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.