Home / Fashion  / Τον χειμώνα λατρεύουμε να φοράμε μπορντό!

Τον χειμώνα λατρεύουμε να φοράμε μπορντό!

μπορντό
Το κόκκινο και οι αποχρώσεις του είναι super trending! Μία από αυτές είναι και το μπορντό, άμεσα συνυφασμένο με τον χειμώνα και ιδανικό για κάθε περίσταση!

 

Αν πρέπει να υιοθετήσετε ένα χρώμα γι αυτήν τη σεζόν, αυτό είναι το κόκκινο! Ωστόσο, αν είστε fun των πιο σκούρων αποχρώσεων τότε το μπορντό είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Πρόκειται για μία elegant, αλλά ταυτόχρονα και sexy απόχρωση, η οποία μας θυμίζει 70s, Gucci και artistic styles. Τα τελευταία χρόνια έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα τα leather μπορντό κομμάτια, τόσο για το street style, όσο και για τις πιο formal εμφανίσεις μας.

 

Μην ξεχνάτε ότι bordeaux είναι ένα υπέροχο ταίρι για το καφέ, μία ακόμα trending απόχρωση. Θεωρείται ένα royal και chic χρώμα που θα δώσει στα outfits μας το upgrade twist που χρειαζόμαστε! Ιδανικό για τη δημιουργία casual ή office looks, αλλά και κατάλληλο για να γίνει πρωταγωνιστής του night out σου!

 

Hoodie φόρεμα με φούτερ

Mat fashion

 

Πλεκτό ασύμμετρο φόρεμα

Toi & Moi

 

Loafers από λουστρίνι

Envie Shoes

 

Τσάντα ώμου με αλυσίδα

Tory Burch, attica

 

Two piece set, φούστα με πουλόβερ

Regalinas

 

Σταυρωτό blazer

H&M

 

Μπορντό leather παντελόνι

Kelly’s Shop

 

Double breasted παλτό
μπορντό

Alberta Ferretti

μπορντό

Stella McCartney

 

Κεντρική φωτογραφία: mimiarr/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: mimiarr/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.