Home / Fashion  / Η τελευταία συλλογή του Matthew Williams για τη Givenchy

Η τελευταία συλλογή του Matthew Williams για τη Givenchy

Matthew
Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Matthew Williams από τη Givenchy, ο σχεδιαστής αποκαλύπτει την pre-fall 2024 collection, την τελευταία συλλογή του ως creative director του οίκου.

 

Μετά από τρία χρόνια δημιουργικής πορείας στη Givenchy, ο αυτοδίδακτος Matthew.Williams αποχωρεί από τη θέση του creative director του οίκου. Λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Matthew Williams, ο γαλλικός οίκος παρουσίασε τη νέα του pre-fall 2024 collection,.σηματοδοτώντας και επίσημα το τέλος της τριετούς θητείας του Williams για την Givenchy.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Matthew για όλη την ενέργεια που έφερε στη Givenchy. Οι συλλογές του, αποφασιστικά δημιουργικές και σύγχρονες, πυροδότησαν μια νέα δυναμική και έχτισαν το κοινό τους. Είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστώ με τον Matthew και του εύχομαι.κάθε επιτυχία στα επόμενα εγχειρήματά του”, δήλωσε ο Renaud de Lesquen, CEO της Givenchy.

 

 

Η νέα συλλογή συνοψίζει όλη την καινοτομία που έφερε ο Williams στον οίκο, ως λάτρης του streetwear. Τα κομμάτια συνδυάζουν την πολυτέλεια με σύγχρονες αναφορές σε άνετα items, εμπνευσμένα από το street style.

 

 

Η αποχώρηση του Matthew Williams από τη Givenchy σηματοδοτεί τόσο μία καινούργια εποχή για τον γαλλικό οίκο, όσο και μία νέα εποχή για τον Αμερικανό σχεδιαστή, αφού ο Williams είναι έτοιμος να αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου στο δικό του brand, Alyx 9SM, το οποίο ίδρυσε το 2015 και διεύθυνε παράλληλα με την Givenchy.

 

www.givenchy.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada