Home / Beauty  / Τα soap nails είναι το πιο κομψό μανικιούρ της χρονιάς

Τα soap nails είναι το πιο κομψό μανικιούρ της χρονιάς

soap nails
Μπορεί στα mani trends αυτής της σεζόν να επικρατεί ο μαξιμαλισμός, ωστόσο η τάση των soap nails υπόσχεται να σου χαρίσει το πιο κομψό μανικιούρ για αυτήν τη χρονιά!

 

Διανύοντας το πρώτο δεκαπενθήμερο του νέου έτους, έχουμε ήδη δει τα mani trends, που επικρατούν αυτόν τον χειμώνα. Τα έντονα χρώματα και οι περίπλοκες τεχνικές – όπως τα chrome nails – είναι μόνο μερικές από τις τάσεις, που θα μας συντροφεύσουν αυτήν τη σεζόν. Τι συμβαίνει, όμως, αν θελήσουμε να κάνουμε ένα “διάλειμμα” από τα έντονα μανικιούρ; Τα soap nails είναι η κατάλληλη λύση για όσες θέλουμε να αποκτήσουμε ένα κομψό και minimal χρώμα στα άκρα μας!

 

Photo credits: @paintedbyjools

 

Μπορεί τα soap nails να φαίνονται απλά, ωστόσο κρύβουν μία αρκετά πολύπλοκη διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργούνται μέσω μιας διαδικασίας που ενσωματώνει πολλές στρώσεις διαφορετικών χρωμάτων βερνικιών και τεχνικών επεξεργασίας. Αρχικά, εφαρμόζεται μια βάση, συνήθως λευκό ή ανοιχτόχρωμο βερνίκι και έπειτα ακολουθούν στρώσεις διαφορετικών αποχρώσεων,.οι οποίες συνδυάζονται με τη χρήση ειδικών τεχνικών, όπως η χρήση πινέλου, σφουγγαριών, ή ακόμη και τη δημιουργία.μικρών σχεδίων με ποικίλες τεχνικές.

 

Γιατί να τα επιλέξω;

Εκτός από την κομψότητά τους, τα sοap nails είναι το ιδανικό.μανικιούρ για όσες έχουν ταλαιπωρήσει τα νύχια τους, ειδικά μετά από την περίοδο των εορτών. Τα soap nails θα δώσουν στα νύχια σου μία φρέσκια και υγιή όψη, ιδανική για κάθε περίσταση!

 

Κεντρική φωτογραφία: @efevrediary/Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada