Home / Beauty  / Το kitty cut είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή του κλασικού καρέ!

Το kitty cut είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή του κλασικού καρέ!

Το kitty cut
Ήδη από το 2023, τα καρέ χτενίσματα βρίσκονται στην κορυφή των hair trends. Τo 2024 φαίνεται ότι θα παραμείνουν σταθερά  στη θέση τους, αφού έρχονται ανανεωμένα μέσω του kitty cut!

 

Το kitty cut είναι μία σύγχρονη παραλλαγή του all time classic καρέ, αλλά και η πιο κομψή εκδοχή του viral wolf cut. Σε τι διαφέρει όμως από το wolf cut και γιατί αποτελεί την πιο μοντέρνα εκδοχή του διαχρονικού bob;

 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του kitty cut, που τo ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κουρέματα, είναι.τα διακριτικά layers – σε αντίθεση με τo wolf cut, το οποίο είναι γνωστό για το έντονο φιλάρισμα των μαλλιών – τα οποία δίνουν κίνηση στα μαλλιά. Παράλληλα, τo kitty cut ξεχωρίζει και για το μήκος του, το οποίο έρχεται λίγο πιο κάτω από το μήκος των ώμων.

 

 
Σε ποιον τύπο μαλλιών απευθύνεται;

Τo συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για όσες έχουν λεπτή τρίχα και μαλλιά χωρίς όγκο. Και αυτό, γιατί τα layers σε συνδυασμό με το μήκος, μπορούν και δίνουν έναν εντυπωσιακό όγκο στα μαλλιά.

 

Τι γίνεται με το styling;

Τo ιδανικό styling για ένα kitty cut κούρεμα είναι οι ανάλαφρες μπούκλες, καθώς μεγιστοποιούν.τον όγκο, προσφέροντας ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο look.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @shay.sullivann/Instagram Κεντρική φωτογραφία: Instagram  

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada