Home / Cozyhome  / Τα design updates που αφορούν στον χώρο του καθιστικού

Τα design updates που αφορούν στον χώρο του καθιστικού

Τα design updates που αφορούν στον χώρο του καθιστικού
Οι design εξελίξεις στον χώρο του καθιστικού. 

Αφορούν τόσο στους οικιακούς όσο και στους επαγγελματικούς χώρους του καθιστικού, φιλοδοξώντας να δώσουν νέα design πνοή. 

 

 

BAM! by Massproductions.

Το μοντέρνο design στα καλύτερά του. Ο Chris Martin designer-in-chief του σουηδικού design brand Massproductions, σχεδίασε τον ιδιαίτερο καναπέ BAM!, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις pop art επιρροές, τον δυναμικό σχεδιασμό και τις bold αποχρώσεις στις οποίες κυκλοφορεί. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή “Μοιάζει με κάτι που θα μπορούσε να βγει από έναν πίνακα του Λιχτενστάιν. Εξ ου και το όνομα BAM!”.

Πράγματι, ο καναπές κάνει μπαμ και προσελκύει αμέσως την προσοχή χάρις στις γραμμές και την αισθητική του. 

 

Τα design updates που αφορούν στον χώρο του καθιστικού Τα design updates που αφορούν στον χώρο του καθιστικού

 

 

 

S 5000 Retreat by Studio Irvine.

Το μιλανέζικο design studio, Studio Irvine, δημιούργησε για την γερμανική εταιρεία Thonet την πολυλειτουργική συλλογή S 5000 Retreat. Πρόκειται για μία collection από καθιστικά που περιλαμβάνει καρέκλες και καναπέδες και σύμφωνα με την designer και ιδιοκτήτρια πλέον του Studio Irvine, Marialaura Rosiello-Irvine, έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει άνεση και ιδιωτικότητα, προωθώντας τη δημιουργικότητα στους χώρους εργασίας.
Το αρθρωτό σύστημα καθιστικού – γραφείου S 5000 Retreat είναι κατάλληλο για χώρους εργασίας καθώς και για οικιακά γραφεία. Μπορεί να διαμορφωθούν με διάφορους τρόπους που ικανοποιούν τον χρήστη και διατίθεται με μία σειρά από αξεσουάρ, όπως τραπέζια, μαξιλάρια και πρίζες για τη δημιουργία έξυπνων χώρων εργασίας.

 

Τα design updates που αφορούν στον χώρο του καθιστικού Τα design updates που αφορούν στον χώρο του καθιστικού

 

 

Font sofa system by Matti Klenell. 

Ο Σουηδός designer Matti Klenell πρόσθεσε κάποια νέα στοιχεία στο επιτυχημένο καθιστικό Font που είχε σχεδιάσει το 2018 για το Εθνικό Μουσείο της Σουηδίας στη Στοκχόλμη. Με γνώμονα την απλότητα, την άνεση και τις λιτές, εκλεπτυσμένες γραμμές πρόσθεσε στο Font system μία πολυθρόνα, παγκάκια και πρόσθετα καμπύλα στοιχεία δημιουργώντας ένα ανανεωμένο και μοντέρνο σύστημα καθιστικού για δημόσιους χώρους. 

“Από την αρχή, η ιδέα με το Font ήταν ότι θα μπορούσε να αναπτυχθεί και πέρα από το μουσείο και να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς διαφορετικούς δημόσιους χώρους”, δήλωσε ο Klenell συνεχίζοντας “Αυτό ακριβώς συνέβη και με τα νέα μέρη, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα έχουν γίνει ακόμη μεγαλύτερες και οι δυνατότητες περισσότερες.”

 

Τα design updates που αφορούν στον χώρο του καθιστικού

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!