Home / Cozyhome  / Τα Design Hotels παρουσιάζουν την τέχνη της ευεξίας

Τα Design Hotels παρουσιάζουν την τέχνη της ευεξίας

Τα Design Hotels
Μέσα σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η στροφή προς την ευεξία είναι το μυστικό για την ανανέωση. Με γνώμονα την ανάγκη για wellness, τα Design Hotels παρουσιάζουν την τέχνη της ευεξίας, μέσα από μοναδικές ξενοδοχειακές μονάδες.

 

Είτε πρόκειται για τις ακτές κρυστάλλινων νερών, είτε για ένα μεγαλειώδες υπόγειο επίπεδο ενός ιστορικού αρχοντικού,.αυτά τα έξι ξενοδοχεία-μέλη των Design Hotels- εστιάζουν στην τέχνη της ευεξίας, με ολιστικές προσεγγίσεις στην ευζωία.

 

Μαλδίβες

Προσφέροντας ένα φρέσκο καταφύγιο για τους ταξιδιώτες που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες, το Patina Maldives,.στα Fari Islands, θέτει στο επίκεντρο κάθε διαμονής την ανασύνταξη και την επανασύνδεση με τον εαυτό. Αυτό το χαλαρωτικό θέρετρο βρίσκεται στο North Malé Atoll και ακολουθεί τη φιλοσοφία ευεξίας “Flow”, όπου οι σουίτες θεραπείας περιλαμβάνουν κρεβάτια χαμάμ για ζευγάρια και ένα δωμάτιο αφιερωμένο στην πρακτική του Watsu.

 

Τα Design Hotels

 

Για τους επισκέπτες που αναζητούν την κίνηση, διατίθενται επίσης μαθήματα γυμναστικής, όπως ποδηλασία στο νερό,.γιόγκα και paddleboarding στα ήρεμα τιρκουάζ νερά. Ταυτόχρονα, από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου, το θέρετρο επεκτείνεται και στον κόσμο της μόδας, της τέχνης και της θεραπείας για το φεστιβάλ “Cosmopolitan Ocean”, το οποίο έχει ως στόχο να αναδείξει τον ωκεανό ως ένα σημείο διαπολιτισμικών συνδέσεων.

 

Ελλάδα

Μέσα σε ένα τοπίο γεμάτο βλάστηση, το Noūs Santorini μοιάζει με ένα καταφύγιο. Αφιερωμένο στο “Ευ Ζην”,.την ελληνική αρχή της ευεξίας, το σπα εκπέμπει μια ολιστική προσέγγιση στην αυτοφροντίδα. Ένας υπαίθριος χώρος γιόγκα και ένα μπαρ συμπληρώνουν το σαλόνι και το σπα, όπου πέντε δωμάτια θεραπείας αποτελούν το κέντρο μιας εμπνευσμένης εμπειρίας, αφιερωμένα στο μυαλό και το σώμα. Οι εξατομικευμένες θεραπείες αξιοποιούν τη δύναμη της φύσης, ενώ οι ειδικοί θεραπευτές χρησιμοποιούν επίσης ανώτερα φυσικά προϊόντα της ελληνικής μάρκας Korres,.προκειμένου να ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε εξατομικευμένα ταξίδια.

 

 
Λιθουανία

Στεγασμένο στο υπόγειο επίπεδο ενός ιστορικού αρχοντικού, που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα, το Spa Pacai στο Hotel Pacai.του Βίλνιους καλωσορίζει τους επισκέπτες μέσω μιας διακριτικής εισόδου, καθοδηγώντας τους σε μια γαλήνια αυλή. Το κατέβασμα των σκαλοπατιών σηματοδοτεί την αρχή ενός ταξιδιού σε έναν χώρο ιδιωτικότητας, ηρεμίας και πολυτέλειας, όπου χρησιμοποιούνται λιθουανικά βότανα και προϊόντα περιποίησης υψηλής.τεχνολογίας για την περιποίηση των επισκεπτών. Αναγνωρισμένο ως το καλύτερο ξενοδοχειακό σπα της Λιθουανίας από τα World Spa Awards, είναι το πρώτο στο Βίλνιους που προσφέρει θεραπείες και προϊόντα Biologique Recherche,.με επαγγελματίες που σκέφτονται ολιστικά και εκτιμούν τη σύνδεση μεταξύ νου-σώματος.

 

Τα Design Hotels

 
Γερμανία

Με ένα εντυπωσιακό σκηνικό δίπλα στη λίμνη, το σπα του Seezeitlodge Hotel & Spa στο Gonnesweiler της Γερμανίας,.ξεδιπλώνεται σε μια έκταση 5.000 τετραγωνικών μέτρων. Οι επισκέπτες μπορούν να ανανεωθούν με θεραπείες μασάζ, ηχητικές τελετουργίες, προσφορές ομορφιάς και πολλά άλλα,.συνδεόμενοι πάντα με τον εαυτό τους και τη φύση, απολαμβάνοντας την ατελείωτη θέα στη λίμνη Bostal.

 

 
Ελβετία

Κρυμμένο στην καρδιά των άγριων ελβετικών Άλπεων βρίσκεται ένα καταφύγιο υψηλού στιλ για την απόλαυση των ενηλίκων: The Hide Hotel Flims. Στον δεύτερο όροφο, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια σάουνα με άμεση θέα στο βουνό,.ένα χαμάμ, μια αίθουσα χαλάρωσης, καθώς και έναν ιδιωτικό χώρο σπα για δύο άτομα. Τα τοπικά και φυσικά υλικά καθορίζουν την πλειονότητα των θεραπειών, ορισμένες από τις οποίες περιλαμβάνουν βότανα που συλλέγονται από τα βουνά, έλαιο CBD, μέλι ή εκχύλισμα τριαντάφυλλου.

 

Τα Design Hotels

 

Ηνωμένες Πολιτείες

Λιγότερο από 15 τετράγωνα μακριά από την παραλία στη νότια Καλιφόρνια βρίσκεται το ξενοδοχείο Proper Hotelστη Σάντα Μόνικα. Σε συνεργασία με τη Martha Soffer, μια διεθνώς αναγνωρισμένη γιατρό, σεφ και βοτανολόγο, το σπα προσφέρει θεραπευτικά μασάζ, θεραπείες με ατμό και λάδι,.μαγειρική, διαλογισμό, εξατομικευμένες συμβουλές Dosha Yoga. Τα επιμελημένα καταφύγια ευεξίας οδηγούν τους επισκέπτες σε θεραπευτικά ταξίδια για το νου,.το σώμα και την ψυχή μέσα από γιόγκα, τελετές ηχητικής αναπνοής και μαθήματα γυμναστικής.

 

 

 

www.designhotels.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada