Home / Men  / Τα νέα Stan Smith της adidas έχουν την υπογραφή του Yohji Yamamoto

Τα νέα Stan Smith της adidas έχουν την υπογραφή του Yohji Yamamoto

Stan Smith Yohji Yamamoto
Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια συνεργασίας με τον Yohji Yamamoto, η adidas ανανεώνει τα εμβληματικά Stan Smith, με την υπογραφή του Ιάπωνα σχεδιαστή.

 

Ο Yohji Yamamoto, γνωστός για την avant-garde ραπτική του αλλά και για τη συνεισφορά του στο κίνημα της αποδόμησης στη μόδα, έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην πορεία της adidas, δημιουργώντας τα iconic Three Stripes. Για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας,.η adidas επαναπροσδιορίζει τα κλασικά Stan Smith, με τη μοναδική αισθητική του Yamamoto.

 

 

Η διαχρονική σιλουέτα των Stan Smith παρουσιάζεται σε δύο ξεχωριστές αποχρώσεις. Το πρώτο ζευγάρι είναι κατασκευασμένο από λευκό δέρμα, μαύρη ματ εξωτερική σόλα, και μαύρη γλώσσα. Ταυτόχρονα, το δεύτερο ζευγάρι έρχεται σε μία ολόμαυρη εμφάνιση με λευκή σόλα. Και στα δύο ζευγάρια είναι αποτυπωμένο ένα πορτρέτο του.Ιάπωνα σχεδιαστή, ενώ το όνομά του είναι χαραγμένα στο πίσω μέρος των παπουτσιών. Και στα δύο ζευγάρια είναι αποτυπωμένο ένα πορτρέτο του Ιάπωνα σχεδιαστή, ενώ το όνομά του είναι χαραγμένα στο πίσω μέρος των παπουτσιών.

 

Αυτή η νέα δημιουργία αποτίει φόρο τιμής στον σημαντικό ρόλο του Yohji Yamamoto.στη διαμόρφωση του στυλ της υπογραφής της διάσημης μάρκας Three Stripes.

 

 Stan Smith

 

Τα Stan Smith x Yohji Yamamoto είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της adidas, αλλά και στις Boutiques του σχεδιαστή.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada