Home / Men  / Ο Kim Jones παρουσιάζει τα Β57 sneakers

Ο Kim Jones παρουσιάζει τα Β57 sneakers

Kim Jones

Η ανδρική Dior Spring 2024 collection περιλαμβάνει τη νέα shoe δημιουργία του Kim Jones, τα sneakers B27!

 

Συνδυάζοντας τη ρετρό γοητεία με τη σύγχρονη αίσθηση, τα sneakers B27 είναι το νέο δημιούργημα του Kim Jones στον κόσμο των υποδημάτων. Τα καινούργια Dior αθλητικά παπούτσια- μέρος της ανδρικής Spring 2024 συλλογής- ενσωματώνουν στοιχεία κομψότητας και sport αναφορών. Το σχέδιο καταφέρνει να αναδείξει το ζακάρ Dior Oblique print, συνδυάζει ευελιξία και άνεση και αποτελεί την επιτομή της σχολαστικής δεξιοτεχνίας. Συγχωνεύει την παράδοση με το σύγχρονο στυλ, αναδεικνύοντας αβίαστα κάθε look.

Ο Kim Jones αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το πόσο καλά μπορεί να συνδυάσει το ρετρό με το casual. Τα B57 sneakers είναι το ιδανικό κομμάτι για να ολοκληρώσει τόσο μία πιο street εμφάνιση, όσο και μία πιο formal. Grey και navy αποχρώσεις, σε έναν neutral καμβά και τα αρχικά CD ολοκληρώνουν το υπέροχο σχέδιο. Ωστόσο, ο σχεδιαστής φρόντισε όχι μόνο την εμφάνιση του sneaker, αλλά και την άνεση.

Τα πάνινα παπούτσια διαθέτουν soft μεγάλη γλώσσα και μία πολύ άνετη σόλα. Πέρα από το κλασικό σχέδιο, τα B57 sneakers έρχονται και σε άλλες αποχρώσεις, όπως κόκκινο, μαύρο, μπεζ και σκούρο μπλε. Είναι διαθέσιμα στο official site του οίκου Dior. Είναι διαθέσιμα στο official site του οίκου Dior.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.