Home / Good Life  / Ταξιδεύοντας νοερά στη Λατινική Αμερική!

Ταξιδεύοντας νοερά στη Λατινική Αμερική!

Λατινική Αμερική

Το νέο βιβλίο της Taschen είναι αφιερωμένο σε όλες τις ομορφιές που προσφέρει η Λατινική Αμερική, καθώς και τα ωραιότερα ξενοδοχεία της!

 

 

Τα μέρη που μπορείτε να ξεφύγετε από τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Τα μέρη που θα σας συναρπάσουν και θα σας εντυπωσιάσουν. Αυτά τα μέρη βρίσκονται στη Λατινική Αμερική. Ένα από τα μεγαλύτερα brands εκδόσεων η Taschen αποφάσισε να συγκεντρώσει τα καλύτερα ξενοδοχεία και καταφύγια σε έναν από τους ωραιότερους και πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου. Η Λατινική Αμερική αποτελεί ένα λίκνο πολιτισμών με μία μακρά ιστορία. Γεμάτη αντιθέσεις και αντιφάσεις δημιουργεί μία πολύ ιδιαίτερη πολιτισμική ατμόσφαιρα!

 

 

Αυτό το εκπληκτικό βιβλίο αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για ένα μοναδικό ταξίδι, για μία εμπειρία ζωής! Βίλες με έθνικ στυλ, θαυμάσια μέρη για glamping και κτήρια που κόβουν την ανάσα σχεδιασμένα από κορυφαίους αρχιτέκτονες. Μας ταξιδεύει από τον Αμαζόνιο, στην Παταγονία, τη Χιλή, την Κόστα Ρίκα, την Κολούμπια και τα νησιά του Πάσχα. Μέσα σε αυτές τις χώρες στις οποίες κυριαρχεί το μεγαλείο της φύσης “ξεφυτρώνουν” ανθρώπινα θαύματα-καταφύγια. που αγκαλιάζουν τέλεια το γύρω σκηνικό.

 

 Λατινική Αμερική

 

Το φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει τις προτάσεις των εκδοτών είναι συναρπαστικό! Προσεκτικά επιλεγμένοι προορισμοί στη Λατινική Αμερική υπόσχονται στους ταξιδιώτες, αλλά και στους αναγνώστες, μαγικές εμπειρίες και εικόνες. Η Taschen υποδεικνύει τον επόμενο προορισμό σας! Θα ακολουθήσετε;

 

 

www.taschen.com

 

 Λατινική Αμερική

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.