Home / Good Life  / Τάσεις ακόμα και στον κόσμο του φαγητού και του ποτού; Oh yes!

Τάσεις ακόμα και στον κόσμο του φαγητού και του ποτού; Oh yes!

στον κόσμο

Οι τάσεις δεν αφορούν μόνο την ομορφιά, τη μόδα ή το design! Έχουμε trends και στον κόσμο του φαγητού και του ποτού!

 

Τι καινούργιο θα δούμε όσον αφορά τον κόσμο του φαγητού και του ποτού; Food and drink lovers αυτές οι τάσεις είναι για εσάς! Experts από όλο τον κόσμο συγκέντρωσαν τις τάσεις που θα συζητηθούν περισσότερο το 2024 και εμείς σας παρουσιάζουμε τις κυρίαρχες. Let’s give this year a new taste!

Creste di gallo pasta

Νέο σχήμα ζυμαρικών! Τα ζυμαρικά creste di gallo- το οποίο σημαίνει λοφίο του κόκορα- θυμίζουν noodles! Αυτό που κάνει το σχήμα τους ξεχωριστό είναι ότι χάρη σε αυτό συγκρατεί καλύτερα τη σάλτσα και απογειώνει τη γευστική εμπειρία!

Cafe Core

Η αγάπη για τον καφέ μεγαλώνει και έρχεται στο σπίτι μας. Όλο και περισσότεροι προμηθεύονται εξοπλισμό καφέ, δημιουργώντας την προσωπική τους “καφετέρια”.

Walk in restaurants

Ο τεράστιος αριθμός κρατήσεων σε εστιατόρια- κάποιες και μήνες πριν- στέρησε το αναπάντεχο ενδιαφέρον μας για να φάμε έξω. Πλέον, πολλά εστιατόρια αφήνουν κάποιες θέσεις κενές για γεύματα της τελευταίας στιγμής, τα οποία πολλές φορές καταλήγουν πιο απολαυστικά.

Shiso cocktails

Το αρωματικό φύλλο Shiso– μέρος των ιαπωνικών πιάτων π.χ. Του σούσι- γίνεται ιδανικό συστατικό για cocktails. Αποτελεί ένα διασκεδαστικό twist για το mojito cocktail και συνδυάζεται πολύ καλά με το gin.

Tamarind

Το Tamarind πρόκειται να είναι το κυρίαρχο μπαχαρικό του ’24. Το ταμαρίνδο έχει μία γλυκιά γεύση και το κάνει ιδανικό για μαρινάδες και σάλτσες.

στον κόσμο

 

Drink of the year

Η τεκίλα θα γίνει ακόμα πιο δημοφιλής, καθώς συνδυάζει αυθεντικότητα και ποιότητα.

Mushrooms are everywhere

Τα μανιτάρια πρόκειται να είναι παντού, διότι οι περισσότεροι αγοραστές και chefs απομακρύνονται από τα εναλλακτικά κρέατα και στρέφουν την προσοχή τους σε φυτικές επιλογές. στον κόσμο

στον κόσμο

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.