Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Συνδύασε διασκέδαση με άθληση κάνοντας ασκήσεις στο νερό!

Συνδύασε διασκέδαση με άθληση κάνοντας ασκήσεις στο νερό!

στο νερό

Το να γυμναστείς στο νερό είναι η καλύτερη επιλογή για να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς! Ανακάλυψε πέντε ασκήσεις τέλειες για καλοκαίρι!

 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού περνάμε πολύ ώρα στο νερό, μέσα σε κάποια πισίνα ή στη θάλασσα. Το υδάτινο περιβάλλον αποτελεί την καλύτερη συνθήκη για να βελτιώσετε την υγεία σας, αλλά και να αλλάξετε το σώμα σας όπως επιθυμείτε. Έχει αποδειχθεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάψουμε περισσότερες θερμίδες, θα βελτιώσουμε τη λειτουργία των οργάνων μας και θα δούμε πολύ πιο σύντομα αποτελέσματα.

 

 

Πέρα από την απλή κολύμβηση που γυμνάζει όλο το σώμα, αξίζει να δοκιμάσετε και ορισμένες ασκήσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε με καθίσματα, με πηδηματάκι ή χωρίς. Θα σας φανούν ακόμα πιο εύκολα, καθώς όταν βρίσκεστε στο νερό δε χρειάζεται να ανησυχείτε για κραδασμούς ή έλλειψη ισορροπίας. Και ενώ τα jumping jacks μπορεί να σας κουράζουν στη στεριά, στο νερό είναι full διασκεδαστικά! Κάντε μικρά άλματα, ανοίγοντας, ταυτόχρονα, πόδια και χέρια.

 

Γυμνάστε πλάτη και χέρια, χρησιμοποιώντας μία ελαφριά μπάλα. Κρατήστε την μπροστά στο στήθος με τα χέρια στο πλάι και πιέστε την μέσα στο νερό μέχρι τα γόνατά σας περίπου. Αν βρεθείτε σε πισίνα δοκίμασε κοιλιακούς σε “υδάτινη” σανίδα! Ακούμπησε το ένα χέρι στην άκρη και άπλωσε το σώμα σου παράλληλα με τον πάτο. Έπειτα φέρε το σώμα σε εμβρυική στάση και επανέλαβε. Φυσικά μπορείς να κάνεις κοιλιακούς και στη θάλασσα. Τέλος μπορείς να γυμνάσεις και τα πόδια σου πανεύκολα, κάνοντας ανυψώσεις!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.