Home / Family  / Συμβουλές για ασφαλή road trips παρέα με το κατοικίδιο

Συμβουλές για ασφαλή road trips παρέα με το κατοικίδιο

Χρήσιμες συμβουλές
Τι καλύτερο από τα να ταξιδεύουμε με τους τετράποδους φίλους μας; Δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ταξιδέψετε με ασφάλεια στο αυτοκίνητο μαζί με τα κατοικίδιά σας!

 

Όσοι έχουμε κατοικίδια θέλουμε να τα έχουμε μαζί μας σε κάθε μας στιγμή και ειδικά τώρα το καλοκαίρι,.που σχεδιάζουμε τις σύντομες ταξιδιωτικές μας αποδράσεις. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια με το αυτοκίνητο, μαζί με τους μικρούς μας φίλους; Χρήσιμες συμβουλές 

 

Αρχικά, καλό θα ήταν, πριν από τα ταξίδι, να προμηθευτούμε μία ζώνη ασφαλείας, η οποία θα προστατέψει το κατοικίδιό μας από μία πιθανή σύγκρουση. Πέρα από αυτό, μία ζώνη ασφαλείας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού,.καθώς θα περιορίσει τη θέση του τετράποδου φίλου μας, ειδικά αν ταξιδεύουμε μόνοι μέσα στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, όσον αναφορά στη θέση του κατοικίδιου, είναι απαραίτητο να το τοποθετήσουμε στις πίσω θέσεις, καθώς η μπροστινή θέση.είναι επικίνδυνη τόσο για τον οδηγό, όσο και για το ίδιο το κατοικίδιο.

 

 

Ταυτόχρονα, καλό θα ήταν να αποτρέψουμε τον μικρό μας φίλο από το να βγάλει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Μπορεί να είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές για έναν σκύλο, κατά τη.διάρκεια του ταξιδιού, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να πηδήξει έξω από το όχημα. 

 

Τέλος, είναι σημαντικό να έχουμε τον τετράποδο φίλο μας πάντοτε μαζί μας. Καθώς οι θερμοκρασία μέσα στο αμάξι τείνει να γίνεται.αρκετά υψηλή, πρέπει να έχουμε πάντοτε μαζί μας το κατοικίδιό και ποτέ να.μην το αφήνουμε μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada