Home / Good Life  / Art & Culture  / Πρεμιέρα για την ταινία με τον Antonio Banderas που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη!

Πρεμιέρα για την ταινία με τον Antonio Banderas που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη!

Το The Enforcer, η ταινία που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas, κάνει πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους.

 

Η ταινία που αποτέλεσε την αρχή για τις παραγωγές Hollywood στην πόλη της Θεσσαλονίκης κάνει σήμερα πρεμιέρα! Το The Enforcer με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas γυρίστηκε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021 σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τοποθετήθηκαν Αμερικανικές πινακίδες, σημαίες, ταξί και ζωντανοί φοίνικες ώστε να φαίνεται ότι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται στο Μαϊάμι. Το σενάριο επιμελήθηκε ο W. Peter Iliff και τη σκηνοθεσία ο Richard Hughes. Το cast συμπληρώνουν οι Kate Bosworth, ο rapper 2 Chainz, Mojean Aria, Zolee Griggs και Alexis Ren.

 

 

Σύμφωνα με την πλοκή του The Enforcer, o Antonio Banderas είναι ένας εκτελεστής που ανακαλύπτει ότι το αφεντικό της διοργάνωσης που δουλεύει, μία μοιραία γυναίκα, έχει πολλά μυστικά. Είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα cybersex trafficking και διαπράττει εγκλήματα ενάντια στη δική του ηθική. Ξαφνικά μία φίλη του προσπαθεί να το σκάσει από αυτό το κύκλωμα και ο ίδιος προσπαθεί να σώσει το κορίτσι ρισκάροντας τη ζωή του ενάντια στην εγκληματική οργάνωση που δούλευε για χρόνια. Μη χάσετε την πρεμιέρα μίας ταινίας που στήριξε την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ίσως αναγνωρίσετε και κάποιον γνωστό σας σε κάποιο βοηθητικό ρόλο! Το The Enforcer από σήμερα στους κινηματογράφους!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.