Home / Good Life  / Ποια είναι τα hot food trends του 2021;

Ποια είναι τα hot food trends του 2021;

Ποια είναι τα hot food trends του 2021;
Τα φρέσκα food trends που θα κυριαρχήσουν το 2021. 

2021: Νέο έτος, νέα διατροφικά trends που υπόσχονται να κάνουν τον food κόσμο πιο νόστιμο και υγιεινό. Foodies θα ξετρελαθείτε! Φέτος η υγεία μας μπαίνει σε πρώτο πλάνο, όμως δεν λείπουν και νέες γευστικές εκπλήξεις. 

 

Ποια είναι τα hot food trends του 2021;

 

 

Στροφή στις τροφές εποχής. 

Η πανδημία μας έδειξε πως πρέπει να φροντίζουμε την υγεία μας. Ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχουμε είναι μέσα από τη διατροφή μας. Ένα από τα πιο ισχυρά food trends του 2021 είναι η στροφή στα εποχικά φρούτα και λαχανικά, σε όλες εκείνες τις τροφές εποχής που αποτελούν τις πιο healthy επιλογές απαλλαγμένες από τοξίνες και συντηρητικά. Απομακρυνθείτε από τα κατεψυγμένα ή τα τρόφιμα θερμοκηπίου και απολαύστε τα εποχικά, κάνοντας παράλληλα ένα detox στον οργανισμό σας. 

 

H healthy “πράσινη” κουζίνα μας καλεί. 

Ένας ακόμη τρόπος να θωρακίσουμε την υγεία μας μέσω της διατροφής μας είναι κόβοντας ή περιορίζοντας το κρέας στη διατροφή μας. Το 2021 ένα από τα food trends μας λέει να ακολουθήσουμε την πράσινη διατροφή και να σκεφτούμε πολύ σοβαρά αν θα γίνουμε vegetarian ή vegan. Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις, να προσέξουμε την υγεία μας και να προστατεύσουμε παράλληλα τον πλανήτη μας που δυστυχώς εκπέμπει SOS. 

 

 

 

 

Τα πικάντικα είναι πάλι στη μόδα. 

Στη γενικότερη food τάση της χρονιάς, της οποίας ο πυρήνας είναι η υγείας μας, επιστρέφουν τα πικάντικα μπαχαρικά και βότανα. Αντικαθιστούμε το αλάτι και τις ανθυγιεινές σάλτσες στη μαγειρική μας με spicy μυρωδικά και μπαχαρικά και δίνουμε έξτρα γεύση στα γεύματά μας. Τα πικάντικα φαγητά έχουν άλλωστε ευεργετική δράση στον οργανισμό μας. Oι καυτερές τροφές λόγω της ουσίας καψαϊκίνης που περιέχουν βοηθούν -μεταξύ άλλων- σημαντικά στην απώλεια λίπους και στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων. 

 

Νέα προϊόντα: Ένας θαυμαστός καινούργιος κόσμος μας ανοίγεται. 

Τι θα λέγατε για αλλαντικά από θαλασσινά και αλεύρι από αρακά; Αυτά είναι μόνο κάποια από τα νέα διαφορετικά trends που εισέρχονται στη food σκηνή του 2021…

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!