Home / Fashion  / Ποια ήταν τα 3 Parisian shows που μας έκλεψαν την καρδιά;

Ποια ήταν τα 3 Parisian shows που μας έκλεψαν την καρδιά;

3 Parisian shows

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ξεκίνησε και αυτά είναι τα 3 Parisian shows που ξεχωρίσαμε! Ας δούμε γιατί…

 

Παραδοσιακά η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ξεκινά με τον οίκο Dior. Ωστόσο το show του Γαλλικού brand δεν ήταν αυτό που μας έκλεψε την καρδιά. Η σχεδιάστρια έλαβε mixed κριτικές για την καινούργια της συλλογή, η οποία μας έκανε να αναπολούμε τις προηγούμενες που έχει δημιουργήσει. 3 Parisian shows

 

Μέχρι στιγμής ο Anthony Vaccarello έχει καταφέρει δικαίως να τραβήξει την περισσότερη προσοχή. Δημιούργησε μία άκρως εντυπωσιακή συλλογή, η οποία έχει ως βάση τα αδύναμα μεταξωτά υφάσματα καλτσών. Όπως δήλωσε ο ίδιος αυτή η απόφαση του ήτα εφιάλτης για το ατελιέ, καθώς το συγκεκριμένο ύφασμα μπορεί να εύκολα να κολλήσει ή σκαλώσει. “Εύθραυστες” μπλούζες, φορέματα και pencil φούστες κατέλαβαν το kind of απόκοσμο σκηνικό του. Σκοπός του ήταν να δημιουργήσει κάτι σουρεαλιστικό, κάτι διαφορετικό και το κατάφερε με έναν πολύ όμορφο τρόπο.

Ο Olivier Rousteing γιόρτασε τις γυναίκες όλων την ηλικιών. Επιθυμούσε να δείξει το πώς η μόδα είναι για κάθε γυναίκα, τιμώντας, ταυτόχρονα, και τη γαλλική κουλτούρα της πατρίδας του, του Μπορντό. Στην προηγούμενη συλλογή εξερεύνησε τον κόσμο των λουλουδιών και τώρα γοητεύτηκε από αυτόν των φρούτων. Ώθησε τα όρια της δημιουργίας του και έδωσε κάτι 100% Balmain by Olivier Rousteing.

Ο οίκος Courrèges μπορεί να μην είναι το ίδιο γνωστός όπως οι άλλοι δύο, αλλά δίνει πάντα κάτι to talk about. Συλλογές με fashion twists, που δίνουν αυτό το little down to earth που αναζητούμε. Ο Nicolas Di Felice έδωσε μία collection συγκίνησης και αναζήτησης σύνδεσης της επαφής σε έναν κόσμο γεμάτο διαμάχες.

3 Parisian shows

 

3 Parisian shows

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.