Home / Cozyhome  / Ο Taras Yoom μάς καλεί σε μία διαφορετική παρτίδα σκάκι!

Ο Taras Yoom μάς καλεί σε μία διαφορετική παρτίδα σκάκι!

Taras Yoom
Ο καλλιτέχνης Taras Yoom αποκάλυψε το νέο του project, ένα set σκακιού, το οποίο είναι πάρα πολύ διαφορετικό και ξεχωριστό από όσα έχουμε συνηθίσει.

 

Τα περισσότερα set σκακιού έχουν την ίδια παραδοσιακή μορφή, με κάποιες παραλλαγές στους χρωματικούς συνδυασμούς. Ο καλλιτέχνης Taras Yoom σπάει τα όρια της φαντασίας, έχοντας δημιουργήσει ένα σκάκι το οποίο δε μοιάζει με κανένα από όσα έχετε δει! Με τίτλο Another Kingdom Light Stage, το set έρχεται από το σύμπαν τέχνης του καλλιτέχνη, το οποίο ονομάζεται Yoomoota. Ένας από τους πλανήτες αυτού του σύμπαντος, γνωστός και ως. Us2Better, αποτελείται από κατοίκους που γεννιούνται για να ξεκινήσουν μία νέα ιστορία. Είναι γεμάτος με παστέλ χρώματα και σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή παρτίδα σκάκι.

Το set αποτελείται από περίπλοκες φιγούρες, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο Taras Yoom χρησιμοποίησε πρακτικές όπως τρισδιάστατη εκτύπωση, φωτοπολυμερές πλαστικό, γλυπτική, χύτευση και φυσικά χειροκίνητη επεξεργασία. Το αποτέλεσμα; Ένα παιχνιδιάρικο σκάκι, γεμάτο φαντασία και καλλιτεχνικές επιρροές.

Το σετ σκακιού «Another Kingdom: Light Stage» σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στην ανάπτυξη του βασιλείου σε έναν από τους πλανήτες Yoomoota. Προσωποποιεί την ελκυστική ατμόσφαιρα μιας ατελείωτης έκθεσης. Κατά τη διάρκεια της παρτίδας σκακιού, υπάρχουν δύο νίκες . Οι σωματικές και οι συμβολικές. Το πρώτο συνδέεται με τους κλασικούς κανόνες του σκακιού. Το τελευταίο σημαίνει ότι οι ήρωες θα ανακαλύψουν έναν θησαυρό κρυμμένο στο κέντρο του πίνακα”, δήλωσε ο καλλιτέχνης. 

 

Ανακαλύψτε το σκάκι εδώ!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.