Home / Fashion  / Ο Michael Kors παρουσίασε τη νέα του graffiti capsule collection!

Ο Michael Kors παρουσίασε τη νέα του graffiti capsule collection!

Η νέα συλλογή του Michael Kors θυμίζει κάτι από τα ένδοξα 80s!

O Michael Kors παρουσίασε τη νέα του graffiti capsule collection η οποία είναι εμπνευσμένη από το νεοϋορκέζικο street art των 80s! Με σήμα κατατεθέν το απρόμαυρο graffiti print σε μια σειρά από must have items και αξεσουάρ, η νέα συλλογή παντρεύει με επιτυχία το ”τότε” και το ”τώρα”, παραμένοντας μοντέρνα! 

 

 

Η νέα του συλλογή που θυμίζει κάτι από το ένδοξο παρελθόν περιλαμβάνει ζακέτες, παπούτσια και τσάντες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ογδόντα. Ο εμβληματικός σχεδιαστής παρουσίασε πρόσφατα τη συλλογή του στο κατάστημά του στη Νέα Υόρκη, Rockefeller Center

 

 

Για την εντυπωσιακή παρούσιαση της limited συλλογής στο κατάστημα, ο σχεδιαστής επιστράτευσε δύο fashion experts που έζησαν την δεκαετία των 80s στην Νέα Υόρκη και μπορούσαν να αποτυπώσουν με επιτυχία τις εμπειρίες της πληθωρικής αυτής εποχής.

 

Η Candy Pratts Price, κορυφαία editor στα Harper’s Bazaar, Vogue και Style.com και πρώην creative director στα Bloomingdales ανέλαβε την επιμέλεια των βιτρινών του καταστήματος και ο hairstylist Christiaan έβαλε όλη του την τέχνη για να μεταφέρει των κλίμα και την υπερβολή των 80s στο κατάστημα. 

 

 

Δείτε περισσότερα στο site του σχεδιαστή! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!