Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Joaquin Phoenix ως Ναπολέων με ένα επικό πρώτο trailer!

Ο Joaquin Phoenix ως Ναπολέων με ένα επικό πρώτο trailer!

Joaquin Phoenix

Οι βραβευμένοι με Oscar, Joaquin Phoenix και Ridley Scott, συνεργάζονται για την ταινία Napoleon. Δείτε το πρώτο επικό trailer!

 

Μετά την ιστορική ταινία Gladiator, οι δύο legends του κινηματογράφου συνεργάζονται ξανά! Οι Jaoquin Phoenix και Ridley Scott “βουτάνε” στα άδυτα της ιστορίας και ετοιμάζονται να μας πουν την ιστορία του Ναπολέοντα. Η ταινία περιγράφεται ως το αμείλικτο ταξίδι του μονάρχη προς την εξουσία. Οι εντυπωσιακές σκηνές μάχης και οι συγκλονιστικές ερμηνείες είναι τα στοιχεία που περιμένουμε να δούμε σε αυτήν την ταινία. Και από ότι φαίνεται στο πρώτο επικό trailer θα τα έχουμε και τα δύο! Η Vanessa Kirby θα υποδυθεί την αυτοκράτειρα Ζοζεφίνα και ο Matthew Needham τον Λουτσιάνο Βοναπάρτη.Joaquin Phoenix

 

 

 “Ο Joaquin απέχει τόσο πολύ από το να χαρακτηριστεί συμβατικός, όσο κανένας άλλος ηθοποιός. Όχι εσκεμμένα, αλλά από διαίσθηση. Αυτό είναι που τον κάνει σπουδαίο καλλιτέχνη. Αν κάτι τον ενοχλεί, δεν θα διστάσει να σου το πει. Έκανε τον Ναπολέοντα ξεχωριστό, με το να αμφισβητεί τα πάντα. Με τον Joaquin, μπορούμε να ξαναγράψουμε μια ταινία, όταν δεν νοιώθει άνετα με τον ρόλο του σε αυτήν. Και αυτό συνέβη με τον Ναπολέοντα. Αποδομήσαμε την ταινία για να τον βοηθήσουμε να επικεντρωθεί στο ποιος ήταν ο πραγματικός Βοναπάρτης. Έπρεπε να το σεβαστώ αυτό, γιατί αυτά που έλεγε ήταν απίστευτα εποικοδομητικά. Τα έκανε όλα μεγαλύτερα και καλύτερα”, δήλωσε ο σκηνοθέτης.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.