Home / Beauty  / Ο Dior ανανεώνει την εβληματική nail polish συλλογή!

Ο Dior ανανεώνει την εβληματική nail polish συλλογή!

nail polish
Ενόψει της έναρξης του φθινοπώρου, ο οίκος Dior ανανεώνει την εμβληματική nail polish συλλογή του, εμπνευσμένη από τα iconic κομμάτια του House of Dior.

 

 

Με την αναλλαγή των εποχών, ανανεώνεται και η διάθεσή μας και έχουμε όρεξη για αλλαγές. Ετοιμάζουμε τη wish list του φθινοπώρου, σκεφτόμαστε αν θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό κούρεμα ή χτένισμα και φυσικά ψάχνουμε ποιο θα είναι το επόμενο μανικιούρ μας. Ο οίκος Dior φροντίζει για το nail look της μεταβατικής περιόδου, κυκλοφορώντας μία ανανεωμένη nail polish συλλογή, εμπνευσμένη από τις συλλογές του.House of Dior.

Ωστόσο, η νέα nail polish collection του Γαλλικού brand δεν στοχεύει μόνο στην πλούσια προσφορά χρωμάτων. Χαρίζει αμέτρητες και φανταστικές επιλογές, αλλά, ταυτόχρονα, παρέχει και προστατευτική φροντίδα στα νύχια σας. Η περιποίηση έρχεται μέσα από τη δύναμη των λουλουδιών, καθώς η φόρμουλα τους είναι εμποτισμένη με εκχύλισμα παιώνιας. Όλη η συλλογή είναι ιδανική για ένα γυαλιστερό, μακράς διάρκειας, λαμπερό και couture inspired nail look. Κάθε απόχρωση έχει αντλήσει έμπνευση από τα διαχρονικά και εμβληματικά pieces του House of Dior. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας ανακαλύψτε στο official site του γνωστού brand την Φθινοπωρινή make up collection. Κάθε απόχρωση έχει αντλήσει έμπνευση από τα διαχρονικά και εμβληματικά pieces του House of Dior. 

 

 

nail polish

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.