Home / Beauty  / Η νέα make up εμμονή ακούει στο όνομα cherry cola lips!

Η νέα make up εμμονή ακούει στο όνομα cherry cola lips!

cherry cola lips
Έχεις ακούσει για τα cherry cola lips; Η νέα make up εμμονή έρχεται από τον κόσμο του TikTok και πρόκειται να γίνει μία από τις αγαπημένες μας γι αυτό το φθινόπωρο!

 

Είναι αλήθεια ότι το latte make up κυρίαρχησε αυτό το καλοκαίρι και αναδείχθηκε ένα από τα πιο αγαπημένα για τους make up lovers. Προς το τέλος του καλοκαιριού ήρθε στο προσκήνιο ακόμα μία beauty εμμονή, φυσικά μέσα από τον κόσμο του TikTok. Πρόκειται για τα cherry cola lips, τα οποία θα μας απασχολήσουν πολύ το φετινό φθινόπωρο. Πηγή έμπνευσης του trend η βαθιά απόχρωση της cherry cola soda.

 

Συνδυάζεται το κόκκινο, το καφέ και το glossy εφέ. Αποτελεί μία τάση που θα ταιριάξει φανταστικά με την υιοθέτηση του Y2K trend και του preppy style, τα οποία με τον ερχομό του φθινοπώρου άρχισαν να γίνονται και πάλι super hot. Τα cherry cola lips προσδίδουν ένα πιο fun, flirty και sexy vibe στο μακιγιάζ. Μας θυμίζει teen ταινίες από τα 90s και τα 00s όπως το Clueless. Παράλληλα, θα δώσετε στα χείλη σας και extra όγκο με έναν φυσικό τρόπο. Πώς θα το πετύχετε;

 

https://www.tiktok.com/@gabxxrielle/video/7256812906732473643

Χρησιμοποιείστε κόκκινο ή ροζ gloss και ένα lip liner έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Με εύκολα βήματα θα έχετε ένα make up look που θα ξεχωρίσει!

 

Κεντρική φώτο: kyliecosmetics/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.