Home / Family  / Ο Akram Khan χορεύει στους ρυθμούς του Βιβλίου της Ζούγκλας

Ο Akram Khan χορεύει στους ρυθμούς του Βιβλίου της Ζούγκλας

Akram Khan

Ένας από τους πιο επιδραστικούς χορογράφους, ο Akram Khan, δίνει μία ιδιαίτερη ανάγνωση στο γνωστό παραμύθι το Βιβλίο της Ζούγκλας.Έρχεται για δύο παραστάσεις στην Αθήνα!

 

Ένας ευρηματικός καλλιτέχνης που βλέπει με μία πολύ ιδιαίτερη ματιά τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση. Ο Akram Khan είναι ένας αυθεντικός δημιουργός, ένας από τους πιο επιδραστικούς χορογράφους των καιρών μας. Μέσα από το νέο του έργο, με τίτλο Jungle Book reimagined, δίνει μία ιδιαίτερη ανάγνωση του γνωστού παραμυθιού. Σκοπός του είναι η δημιουργία ουσιαστικής επαφής με μικρούς και μεγάλους, ευαισθητοποιώντας τους απέναντι στην περιβαλλοντική κρίση, στην κλιματική αλλαγή και τις φυσικές και κοινωνικές επιπτώσεις.

 

 

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έρχεται στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για δύο παραστάσεις, για να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή του “Βιβλίου της ζούγκλας”. Δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό για όλη την οικογένεια, με τους χορευτές να κινούνται μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Προσφέρει στους θεατές, ανεξαρτήτως ηλικίας, μία προσωπική ανάγνωση της σπάνιας ομορφιάς της αγαπητής ιστορίας.

Η παρουσίαση του έργου του χορογράφου- σκηνοθέτη Akram Khan πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του κύκλου Χορός στο Μέγαρο. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 10 ετών. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 10 ετών.

 

Jungle Book reimagined

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

14 και 15 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ.

Εισιτήρια: 210 72 82 333 ή www.megaron.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.