Home / Beauty  / Ο δεκάλογος των hairstyles της Meghan Markle

Ο δεκάλογος των hairstyles της Meghan Markle

Ο δεκάλογος των hairstyles της Meghan Markle. 

Με αφορμή τον πριγκιπικό γάμο του Πρίγκιπα Harry και της εντυπωσιακής ηθοποιού και ακτιβίστριας Meghan Markle, σας παρουσιάζουμε ένα αναδρομικό αφιέρωμα στα haisrtyles της δούκισσας του Σάσεξ. 

 

 

Με εντελώς ίσια μαλλιά. 

Όταν η έφηβη τότε Meghan, βρισκόταν στις τελευταίες τάξεις του Λυκείου. Άγουρα όμορφη και με ίσια μαλλιά, σε ίσως λίγο πιο σκούρους τόνους από σήμερα. 

 

 
Με σγουρές μπούκλες. 

Έν έτη 2006 όταν η γλυκύτατη Meghan Markle συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι του NBC,  Deal or No Deal και προσπαθούσε να τιθασεύσει τα φυσικά σγουρά μαλλιά της με ένα hairstyle που θυμίζει μπούκλες κομμωτηρίου. 

 

 

Straight and short. 

Με ίσια και εμφανώς κοντύτερα μαλλιά, σε ελαφρά πιο ανοιχτούς τόνους το 201ο. Είναι γεγονός πως την προτιμούμε με την παρούσα απόχρωση στα μαλλιά της καθώς ταιριάζει καλύτερα με την επιδερμίδα της. 

 
Sleek and sexy. 

To 2013 με απόλυτα sleek ίσια μαλλιά και χωρίστρα στην μέση. Η γλυκιά Meghan  φροντίζει να είναι πάντοτε κομψή, αποφεύγοντας τις υπερβολές τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ της. 

 

 

Bun Updo.

Με ένα επίσημο Bun Updo και χωρίστρα στο πλάι. Το εντυπωσιακό της χτένισμα αποτελεί μια πολύ ωραία επιλογή για επίσημες εξόδους και περιστάσεις. 

 

 

Ατημέλητος ψηλός κότσος. 

Ένας ψηλός μικρός κότσος με ατημέλητα μαλλιά, αναδεικνύουν την φρεσκάδα της και την κάνουν ακόμη πιο δροσερή και girly! 

 
Wavy chic. 

Σε μια ακόμη λαμπερή εμφάνισή της με ίσια sleek μαλλιά που καταλήγουν σε υπέροχα ελαφρά waves, τo 2016. Πάντοτε chic καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις όπου και αν βρίσκεται!

 

 

Με ίσιο chic look. 

2017, όταν η μέλλουσα τότε Πριγκίπισσα, καταφέρνει περίφημα να εναρμονιστεί με τους κανόνες του royal look. Η όμορφη Meghan έχει ισιώσει τα μαλλιά της ενώ το κομψό της καπέλο, κάνει ακόμη πιο elegant την εμφάνισή της. 

 

 

Elegant messy bun.

Με ένα χαμηλό messy bun, το οποίο αναδεικνύει υπέροχα το πρόσωπό της. Το ανεπιτήδευτο αυτό haisrtyle, της χαρίζει επιπλέον γλυκύτητα ενώ δεν της στερεί καθόλου την έμφυτη φινέτσα της. 

 

 

Bride hairstyle. 

Με elegant bride hairstyle που αποτελείται από έναν επιβλητικό χαμηλό κότσο. Η υπέρλαμπρη Meghan στην πιο σημαντική μέρα της ζωής της δεν θα μπορούσε να μην είναι σικάτη και άκρως εντυπωσιακή! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!