Home / Fashion  / Οι oversized τσάντες που θα μας συνοδεύσουν αυτήν τη σεζόν

Οι oversized τσάντες που θα μας συνοδεύσουν αυτήν τη σεζόν

Οι oversized
Οι oversized τσάντες είναι εδώ για να απογειώσουν με στυλ κάθε casual εμφάνισή μας!

 

Ένα από τα πιο αγαπημένα trends των τελευταίων ετών είναι οι oversized τσάντες και αυτό γιατί καταφέρνουν και συνδυάζουν στυλ και πρακτικότητα. Αν, λοιπόν, θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου, συνέχισε να διαβάζεις, προκειμένου να ανακαλύψεις τις oversized bags, που αξίζουν μία θέση στη ντουλάπα σου!

 

Για έναν fashion addict, το δίλημμα μεταξύ oversized και mini bag είναι μεγάλη υπόθεση. Μπορεί οι mini τσάντες να βρίσκονταν στην κορυφή των τάσεων εδώ και καιρό, ωστόσο πόσο βολικές μπορεί να είναι στην καθημερινότητά μας;.Λόγω του στυλ που δίνουν στις εμφανίσεις μας, έχουν γίνει βασικό κομμάτι στις βραδινές μας εμφανίσεις. Ωστόσο, εξαιτίας του μεγέθους τους, μπορούν να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά και μόνο τα βραδινά μας looks. Για αυτό, οι oversized τσάντες ήρθαν να μας δώσουν τη λύση, απογειώνοντας, ταυτόχρονα, κάθε casual outfit.

 

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τις αγαπημένες μας oversized τσάντες, οι οποίες υπόσχονται να.σας εξυπηρετήσουν τόσο στα office looks σας, όσο και τις casual εμφανίσεις σας!

 

Technical satin bag, Marina Rinaldi

 

Τσάντα shopper από κρακελέ δέρμα, Massimo Dutti

 
Shopper δερμάτινη τσάντα, Mango

Classic Japanese faux leather bag, MM6 Maison Margiela

Οι oversized

 

Oversized quilted crossbody, COS

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @lara_bsmnn/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada