Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Amy Juliette Lefévre απογειώνει το clean aesthetic

Η Amy Juliette Lefévre απογειώνει το clean aesthetic

Amy Juliette Lefévre

H digital creator Amy Juliette Lefévre ξέρει πώς να δημιουργεί τις πιο aesthetic φωτογραφίες. Δείτε το προφίλ και τα looks της!

 

Η clean αισθητική είναι και πάλι η αγαπημένη μας. Όμορφες, elegant και “καθαρές” εικόνες με υπέροχα τοπία, chic outfits και minimal deco συνθέτουν το καλύτερο content στο Instagram. Το λεγόμενο “aesthetic” inspo περνάει στη ζωή, τις συνήθειες, τα ταξίδι, τη δουλειά και το στυλ μας. Οπότε χρειαζόμαστε και την κατάλληλη έμπνευση για να το υιοθετήσουμε. Η digital creator Amy Juliette Lefévre ξέρει ακριβώς πώς να μας την προσφέρει και μία ματιά στο προφίλ της θα σε πείσει. Η clean αισθητική είναι και πάλι η αγαπημένη μας.

 

Εμείς φυσικά λατρεύουμε και το στυλ της! Kitten heels, πουκάμισα, maxi φορέματα, neutral φορέματα, leather κομμάτια, εντυπωσιακά κοσμήματα και looks που όλες θα ζηλεύαμε. Δεδομένου ότι είναι λάτρης του minimal και elegant μπορούμε εύκολα να “ξεκλέψουμε” τις ιδέες της και να τις εντάξουμε. Επιλέξαμε μερικά από τα outfits της που μας άρεσαν περισσότερο και σας δίνουμε το τέλειο inspo για να υιοθετήσετε το clean aesthetic.

 

Ποιο ταιριάζει περισσότερο με το στυλ σας; Ποιο ταιριάζει περισσότερο με το στυλ σας;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source lefevrediary/ Instagram All photos source lefevrediary/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.