Home / Fashion  / Οι τσάντες που ταιριάζουν στα everyday looks σας!

Οι τσάντες που ταιριάζουν στα everyday looks σας!

οι τσάντες

Αυτές είναι οι τσάντες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας; Τα bag trends που πρέπει να γνωρίζουμε για αυτόν τον χειμώνα!

 

3+1 bag trends που θα αναβαθμίσουν τα everyday looks σου! Η τσάντα είναι, ίσως, το πιο must αξεσουάρ για κάθε γυναίκα. Καθημερινά χρειαζόμαστε τσάντες που θα μας επιτρέψουν να “κουβαλάμε” τα απαραίτητα, χωρίς να προσδίδουν περιττό και μη βολικό όγκο στην εμφάνισή μας. Χρειαζόμαστε κομμάτια που θα συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο την άνεση με το στυλ, χωρίς να πρέπει να θυσιάσουμε ένα από αυτά. Φυσικά στην κορυφή των τάσεων βρίσκονται οι crossbody bgas!

 

Το ίδιο άνετες είναι και οι tote bags! Όλοι οι μεγάλοι οίκοι τις πρόσθεσαν στις συλλογές τους, υπενθυμίζοντας την αξία τους για την καθημερινότητά μας. Αυτές που δε μπορούν να συναγωνιστούν για την κομψότητά τους είναι χωρίς αμφιβολία οι ξεχωριστές slouchy τσάντες. Χάρη στον οίκο Bottega Veneta οι pouches είναι από τις πιο πρακτικές και εκπληκτικές τσάντες που μπορούμε να κρατήσουμε για ακόμα μία χρονιά! Όποια και να διαλέξετε το σίγουρο θα είναι ότι θα είστε in fashion με τον πιο comfort τρόπο!

 

Εσείς ποια τσάντα πιστεύετε ότι θα σας χαρίσει την άνεση που επιθυμείτε για ένα stylish everyday look;

 

Pinko

 

Prada

 

Miu Miu

 

Bottega Veneta

οι τσάντες

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.