Home / Fashion  / Η Toteme κάνει την εορταστική περίοδο chic and elegant

Η Toteme κάνει την εορταστική περίοδο chic and elegant

Toteme

Μία από τις πιο αγαπημένες εταιρείες που έγιναν viral από το TikTok είναι αδιαμφισβήτητα η Toteme. Δείτε τη νέα εορταστική της συλλογή!

 

Αν είστε λάτρης της κομψότητας και του μινιμαλισμού, η Toteme είναι το fashion brand που πρέπει να ανακαλύψετε! Η scandi ετικέτα ένδυσης κυκλοφόρησε την εορταστική της συλλογή και είναι ένα elegant and chic dream! Μία capsule συλλογή που θα καλύψει τα looks σας για περιστάσεις όπως, οικογενειακά δείπνα, εορταστικά events και cocktail parties. Η εντυπωσιακή συλλογή είναι εξαιρετικά επιλεγμένη και προσφέρει μία ανασχεδιασμένη εικόνα της εποχικής γκαρνταρόμπας των εορτών. Το tuxedo dressing επαναπροσδιορίζεται με μία μοντέρνα πινελιά.

 

Toteme

 

Πρόκειται για κομμάτια που έχουν τη γοητεία αυτού του ντυσίματος, αλλά με μία πιο εύκολη εφαρμογή. Οι σιλουέτες εκφράζουν την ιδέα μίας κλασικής σιλουέτας που φέρει σύγχρονες και φρέσκες πινελιές. Είναι διαχρονική, λαμπερή και ποιοτική. Πρόκειται για μία συλλογή που θα λάτρευαν τα fashion icons Elsa Hosk και Rosie Huntington Whiteley. Φυσικά, η Toteme φρόντισε να δημιουργήσει μία collection που θα φοριέται με αμέτρητους και διαφορετικούς τρόπους.

 

Καθώς συνδυάζεται άψογα, η πολυλειτουργική συλλογή καλύπτει ολοκληρωμένες εμφανίσεις ειδικές για περιστάσεις, χαλαρές βραδινές εμφανίσεις και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Η Toteme φέρνει την κομψότητα στο επίκεντρο των φετινών γιορτών! Για μία σίγουρα stylish εμφάνιση επιλέξτε το scandi brand.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.