Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το καλοκαίρι!

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το καλοκαίρι!

Οι ταινίες

Καλοκαίρι σημαίνει σινεμά! Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα τους θερινούς μήνες και πρόκειται να μας χαρίσουν μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές.

 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι ανήκει στον Christopher Nolan και στη Greta Gerwig! Οι ταινίες Barbie και Oppenheimer μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, καθώς το hype είναι τεράστιο! Έχουμε μεγάλη ανυπομονησία και για τις δύο, αλλά η ημερομηνία πρεμιέρα τους πλησιάζει. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πολύ δυνατές κυκλοφορίες που σίγουρα θα μας τραβήξουν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Τον Ιούνιο έχουμε τρεις πολύ καλές ταινίες. Ο Wes Anderson παρουσιάζει το νέο του εγχείρημα, το Asteroid City, η Jennifer Lawrence επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μία ιδιαίτερη κωμωδία και ο Harrison Ford θα είναι για μία τελευταία φορά ο Indiana Jones!

 

 

Ο Iούλιος ντύνεται ροζ χάρη στη Barbie! Έπειτα έχουμε τον Tom Cruise στην Επικίνδυνη Αποστολή, το thriller Παγιδευμένη Ψυχή, τον Bradley Cooper ως Maestro και μία οικογενειακή κωμωδία το Στοιχειωμένο Αρχοντικό.

Τον Αύγουστο επιστρέφει ο Christopher Nolan με το Oppenheimer. Έρχεται μαζί και ο Jason Statham με το sequel του Meg, καθώς και το τελευταίο κεφάλαιο του The Equalizer. Οι ταινίες Blue Beetle και Gran Turismo ολοκληρώνουν τις κυκλοφορίες του Αυγούστου. Stay tuned γιατί θα έρθουν και άλλες εκπληκτικές καλοκαιρινές ταινίες! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.