Home / Good Life  / Καλοκαίρι στην Κύπρο; Say yes!

Καλοκαίρι στην Κύπρο; Say yes!

Κύπρο

Έχεις σκεφτεί να επισκεφτείς την Κύπρο για το καλοκαίρι; Σίγουρα αξίζει γιατί θα σου χαρίσει αξέχαστες διακοπές!

 

Το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου είναι και ένα από τα ομορφότερα. Η γειτονική χώρα της Ελλάδας πρέπει να είναι στην ταξιδιωτική wish list σου, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για την Κύπρο, που αποτελεί ιδανική επιλογή αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό φέτος, το οποίο θα μοιάζει, όμως, με το ελληνικό καλοκαίρι. Στο νησί της Αφροδίτης θα βρείτε θα πάντα! Καλό φαγητό, υπέροχα φυσικά τοπία, έντονη νυχτερινή ζωή και μοναδικές παραλίες!

 

 

Ξεκινάμε την περιήγησή μας στην Κύπρο με το πιο σημαντικό…τις παραλίες! Η παραλία Fig Tree Bay στον Πρωτάρα έχει ψηφιστεί από τις καλύτερες του κόσμου και είναι φυσικά από τις πιο δημοφιλείς του νησιού! Στον βράχο της Αφροδίτης και στην πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο θα ζήσεις ένα καλοκαιρινό παραμύθι! Στη Nissi Beach στην Αγία Νάπα θα διασκεδάσεις με γνωστούς Djs δίπλα από τη χρυσαφένια παραλία και τα τιρκουάζ νερά.

Μερικές ακόμα που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς είναι Παραλία νησί, Παραμάλι, Coral Bay, Governor’s, Πισσούρι και Μακρόνησος. Πέρα από τις θάλασσες του, το νησί της Κύπρου θα σε κερδίσει για την έντονη ζωή του, την παραλιακή με τους φοίνικες, τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης, τα λουτρά της και φυσικά τα ιστορικά μνημεία της. Festivals, γιορτές, τοπικά γεύματα, εκδρομές στα ορεινά χωριά και περιηγήσεις στη Μεσόγειο θα κάνουν τις διακοπές σου αξέχαστες.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.