Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι μαγικές εμφανίσεις της Hanna Schönberg στη Μήλο!

Οι μαγικές εμφανίσεις της Hanna Schönberg στη Μήλο!

Hanna Schönberg

Το fashion girl Hanna Schönberg ταξίδεψε στη Μήλο για τις διακοπές της, πέρασε μαγικά μας δίνει το πιο τέλειο inspo για τις δικές μας!

 

Ένα από τα πιο aesthetic και fashionable προφίλ που θα βρείτε στο Instagram. Η Hanna Schönberg μοιράζει inspo και εμείς εμπνεόμαστε από την αισθητική και το στυλ της. Πρόσφατα ταξίδεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Μήλου και πέρασε φανταστικά. Μαγεύτηκε από την ομορφιά, τη φιλοξενία και όλα όσα έχει να προσφέρει το ελληνικό καλοκαίρι. Δήλωσε, μάλιστα, σε ένα post της ότι αυτό είναι το αγαπημένο της καλοκαίρι, μέχρι στιγμής. Όπως είναι φυσικό οι φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram δεν είναι τίποτα λιγότερο από τέλειες.

 

Ύμνησε το quiet luxury trend, τόνισε το πόσο όμορφο είναι ένα minimal and chic outfit και απογείωσε το λευκό. Μία απόχρωση που ταίριαξε τέλεια με το σκηνικό του νησιού της Μήλου. Συνδύασε υπέροχα τις classic αναφορές με τις sexy πινελιές και μας δίνει ένα μοναδικό inspo για το καλοκαιρινό μας στυλ. Τα insta posts της Hanna Schönberg μάς κάνουν να ονειρευόμαστε συνέχεια το ελληνικό καλοκαίρι…

 
Δείτε τα posts της και εμπνευστείτε! Δείτε τα posts της και εμπνευστείτε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.