Home / Fashion  / Μαγικά beach looks για να ξεχωρίσετε και στην παραλία!

Μαγικά beach looks για να ξεχωρίσετε και στην παραλία!

beach looks

7+1 μαγικά beach looks για ατελείωτη καλοκαιρινή έμπνευση! Φροντίστε να έχετε το look που θα εντυπωσιάσει περισσότερο!

 

Ο Αύγουστος είναι αφιερωμένος στις διακοπές και στη θάλασσα. Φροντίζουμε να περάσουμε όσες περισσότερες μέρες μπορούμε στη θάλασσα. Γι’ αυτό στρέφουμε την προσοχή μας στο beach wear, το οποίο θέλουμε να είναι άκρως επιτυχημένο. Μαγιό, καφτάνια, παρεό, shorts και κροσέ που θα μας αναδείξουν στην πιο stylish παρουσία του νησιού. Επιλέγουμε γήινες αποχρώσεις ή παίζουμε με τα χρώματα και φυσικά δεν ξεχνάμε την άνεση! Για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε beach looks που θα εντυπωσιάσουν τον καθένα, συγκεντρώσαμε φανταστικά outfits!

 

Πόσα trends μέσα σε ένα look; Υ2Κ μαζί με quiet luxury! Γαλάζια απόχρωση μαγιό, λευκό πουκάμισο, denim bucket hat και straw bag!

 

To αγαπημένο σου τρίγωνο μαύρο bikini set θα φορεθεί φανταστικά με ένα printed παντελόνι. Επέλεξε και μία μαύρη tote crochet bag!

 

Ένα πολύχρωμο co-ord set θα σας λύσει τα χέρια!

 

Οι κροσέ φούστες με κρόσσια είναι super sexy and chic επιλογή! 

 

Λινό παντελόνι με ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό και μια ψάθινη τσάντα είναι super elegant!

 

Τα jean shorts είναι η πιο εύκολη και διαχρονικά αγαπημένη επιλογή για την παραλία! Τα jean shorts είναι η πιο εύκολη και διαχρονικά αγαπημένη επιλογή για την παραλία!

 

Παίξτε με τα prints, φορώντας ένα καρό πουκάμισο με ένα printed μαγιό.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.