Home / Family  / “ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ” στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”

“ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ” στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”

Η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη υπογράφει τη θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του δημοφιλούς μυθιστορήματος του 19ου αιώνα, “ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ”.

 

Από τις 6 Ιανουαρίου έως και τις  11 Φεβρουαρίου το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού παρουσιάζει στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” το έργο “ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ” του Βίκτορος Ουγκό. 

 

Η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη μετά την τεράστια επιτυχία “ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ” του Καρόλου Ντίκενς υπογράφει τη θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του δημοφιλούς μυθιστορήματος του 19ου αιώνα “ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ”. Ένας  θίασος 22 καταξιωμένων και ταλαντούχων ηθοποιών βρίσκεται επί σκηνής σε μια υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους.

 

"ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ"

 

Η Μαρία Φιλίππου υπογράφει τα σκηνικά και τα κοστούμια, η Μελίνα Μάσχα τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, ο Γιάννης Οικονόμου την πρωτότυπη μουσική και τα live τραγούδια σε στίχους Μαγδαληνής Παλιούρα και η Χριστίνα Φωτεινάκη τις χορογραφίες. Τον Γιάννη Αγιάννη ενσαρκώνει ο Ιβάν Σβιτάιλο και τον Ιαβέρη ο Μιχάλης Μαρκάτης.

 

Σε κεντρικούς ρόλους του έργου συναντάμε τους ηθοποιούς Τάσο Χαλκιά, Βασιλική Ανδρίτσου,.Νίκη Παλληκαράκη, Ορέστη Τρίκα, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Ελευθερία Πάλλα, Φιλίππα Κουτούπα και Ειρήνη Αγγελοπούλου.

 

Μαζί τους οι ηθοποιοί, Ραφαέλ Αριστοτέλους, Ελίνα Γιαννάκη, Παναγιώτης Δελαβίνιας,.Στεφανία Δράκου, Νικόλας Καλιδώνης, Στέφανος Καλτσής, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Ρίνο Τζάνι, Τζούλι Τσόλκα, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Γιώργος Τσουρουνάκης, Γιάννης Φιλίππου.

 

Υπάρχουν έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που ο χρόνος δε μπορεί να φθείρει,.ούτε να αλλοιώσει την αξία τους και τα οποία αποτελούν πρότυπο ζωής για τον άνθρωπο. Ένα τέτοιο έργο είναι “ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ”. Μέσα από τις ζωές των ηρώων του έργου και τη ζωή του κεντρικού ήρωα Γιάννη Αγιάννη,.ο Βίκτορ Ουγκό αποκαλύπτει με έναν μοναδικό τρόπο την. αγωνιώδη πορεία του ανθρώπου από το σκοτάδι στο φως. 

 

Αναζητήστε τα εισιτήριά σας εδώ.

 

www.hellenic-cosmos.gr

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath