Home / Good Life  / Art & Culture  / Μεγάλη συναυλία για τον Χρήστο Νικολόπουλο με δωρεάν είσοδο!

Μεγάλη συναυλία για τον Χρήστο Νικολόπουλο με δωρεάν είσοδο!

Χρήστο Νικολόπουλο

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει μία μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο με ελεύθερη είσοδο!

 

Μία μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα για τον Χρήστο Νικολόπουλο διοργανώνεται από τον Δήμο Περιστερίου! Στο Άλσος της περιοχής, με ελεύθερη είσοδο την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 20:30! Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, θα τιμήσει τον σπουδαιότερο λαϊκό συνθέτη της γενιάς του! Τον βιρτουόζο του μπουζουκιού, πρωταγωνιστή, αλλά και εργάτη της τέχνης του. Σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς για τη συναυλία-αφιέρωμα! Δείτε ποιοι θα δώσουν το “παρών” και θα μας ταξιδέψουν με τη φωνή τους! Σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς για τη συναυλία-αφιέρωμα! Δείτε ποιοι θα δώσουν το “παρών” και θα μας ταξιδέψουν με τη φωνή τους!

 

Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου, Ασπασία Στρατήγου, Μιχάλης Δημητριάδης. Ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και παρουσίαση για το αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο. Μαζί με τους ερμηνευτές συμμετέχουν και οι: Παιδική χορωδία Λάμπρου, Λαϊκή Ορχήστρα Χρήστου Νικολόπουλου και Ενορχήστρωση Νίκος Στρατηγός. Φιλική συμμετοχή η Μπάντα Στρατού Ξηράς. Αν είστε από Αθήνα μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα σπουδαίο και μεγάλο συναυλιακό αφιέρωμα! Φιλική συμμετοχή η Μπάντα Στρατού Ξηράς. Αν είστε από Αθήνα μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα σπουδαίο και μεγάλο συναυλιακό αφιέρωμα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.