Home / Good Life  / Ήλιος και θάλασσα: 10 πράγματα που δεν πρέπει να αμελήσετε

Ήλιος και θάλασσα: 10 πράγματα που δεν πρέπει να αμελήσετε

Ήλιος
Ήλιος, θάλασσα και καλοκαιρινό αεράκι… Ο Ιούλιος έχει ήδη έρθει και εμείς προετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις. Ποια είναι, όμως, τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα των διακοπών μας;

 

Κάνοντας μία βόλτα στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos, ανακαλύψαμε μερικά από τα must have items,.τα οποία όχι μόνο θα σε προστατεύσουν από τον ήλιο, αλλά θα σε διευκολύνουν, ώστε να χαρείς χωρίς έγνοιες το υπόλοιπο του καλοκαιριού σου!  ήλιος

 

Safe and free under the sun!

Το πρώτο βήμα για να απολαύσεις με ασφάλεια τη θάλασσα είναι, φυσικά, το αντηλιακό! Στο κατάστημα SEPHORA βρήκαμε μία από τις πιο ιδανικές επιλογές! Το Banana Bright Mineral Sunscreen με SPF30 από Olehendriksen.είναι ένα αντηλιακό με 100% φυσικά φίλτρα, εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και οξείδιο του ψευδαργύρου, το οποίο προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB. Παράλληλα, αποκαθιστά και προλαμβάνει τα ορατά σημάδια φθοράς, που προκαλεί ο ήλιος.

 

Olehenriksen Banana Bright Mineral Sunscreen, SEPHORA

 

Αν, πάλι, θέλεις να συνδυάσεις την αντηλιακή σου προστασία σε πρόσωπο και σώμα,.αλλά θέλεις και να αποκτήσεις μία fun διάθεση στην παραλία, τότε επίλεξε το αντηλιακό που προτείνει το κατάστημα KIKO Milano. Το The Little Mermaid Face & Body Sun Cream SPF30 θα σε ταξιδέψει απευθείας στο σύμπαν της Μικρής Γοργόνας, ενώ θα σου προσφέρει ολοκληρωμένη αδιάβροχη προστασία, προκειμένου να απολαύσεις με ασφάλεια τις βουτιές σου στη θάλασσα!

 

Disney-The Little Mermaid Face & Body Sun Cream SPF30, KIKO Milano

 

Συνεχίζοντας με την αντηλιακή προστασία, το φαρμακείο theDrugstore προτείνει την ιδανική λύση για μαύρισμα! Το APIVITA Bee Sun Safe είναι ένα αντηλιακό λάδι σώματος με SPF30, που προσφέρει προστασία,.ενώ χαρίζει ταυτόχρονα ένα λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα.

 

ΑPIVITA Bee Sun Safe Λάδι Σώματος για Μαύρισμα και Μεταξένια Αίσθηση SPF30, The Drugstore

 

Αν οι αποδράσεις σου στη θάλασσα περιλαμβάνουν άφθονο κολύμπι και παιχνίδια κάτω από τον ήλιο,.τότε το κατάστημα GALERIE de Beauté σού προσφέρει την πιο ανθεκτική λύση. Το Sun Sport Body Mist με SPF30 της Lancaster παρέχει ευρεία προστασία από το ηλιακό φάσμα, βοηθά στην επιδιόρθωση του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο,.παρέχει αίσθηση δροσιάς, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

 

Lancaster Sun Sport Body Mist SPF30, GALERIE de Beauté

 

Get your beach waves!

Η επίσκεψη στη θάλασσα προϋποθέτει και ανέμελα looks στα μαλλιά. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Φυσικά, με το Intermed Luxurius Sun Care Hair Sea Mist από το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΛΕΝΗ ΛΑΣΚΟΥ. Το συγκεκριμένο spray, εκτός από.θρεπτικά συστατικά, δίνει όγκο στα μαλλιά και σε βοηθά να αποκτήσεις τα πιο καλοσχηματισμένα beach waves!

 

Intermed Luxurius Sun Care Hair Sea Mist, ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΕΛΈΝΗ ΛΆΣΚΟΥ

 

Start your beach adventure with good vibes

Για να είσαι άνετη στην παραλία παρέα με την οικογένειά σου, το κατάστημα tricks & treats σού δίνει την πιο καλοκαιρινή επιλογή από το brand Legami. Η σειρά Good Vibes προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από σετ παραλίας, με νεσεσέρ, τσάντα και πετσέτα.θαλάσσης, που έρχονται να σου λύσουν τα χέρια και να σε συντροφεύσουν σε κάθε καλοκαιρινή σου στιγμή. 

ήλιος

Σετ παραλίας Good Vibes, tricks & treats

 

Get ready for sunbathing

Αφού έχεις τοποθετήσει το αντηλιακό σου, μπορείς να κάτσεις και να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα, ξαπλώνοντας πάνω στην πετσέτα θαλάσσης σου. Το κατάστημα ΑΝΕΜΟΣ προσφέρει μία ευρεία γκάμα από πετσέτες για τη θάλασσα από 100% βαμβάκι, σε διάφορα χρώματα, εξυπηρετώντας κάθε στιλ και αισθητική.

 

Πετσέτα Pestemal Fuchsia, ΑΝΕΜΟΣ

 

Stylish at the beach

Για να είσαι άνετη και stylish, επίλεξε τα πιο ανάλαφρα πέδιλα Piccadilly, από το κατάστημα PANTOFLERIA, τα οποία θα ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή σου εμφάνιση στην παραλία.

 

Γυναικεία πέδιλα Piccadilly, PANTOFLERIA

 

Time for a snack!

Αν σχεδιάζεις να περάσεις ολόκληρη την ημέρα σου κάτω από τον ήλιο και πλάι στη θάλασσα, σίγουρα θα χρειαστείς ένα σνακ που θα σε γεμίσει ενέργεια! Το κατάστημα Εν καρπώ προσφέρει τις δικές του μπάρες ενέργειας, όπως την CHOCOLINO με σοκολάτα και φιστίκια και την Μπάρα Αλόης με αρώνια και goji berries, τις οποίες μπορείς να έχεις στην τσάντα θαλάσσης σου!        

 

Μπάρες ενέργειες, Εν καρπώ

 

Final touches 

Μία ψάθινη τσάντα παραλίας είναι ένα από τα πιο σύγχρονα trends και δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα των καλοκαιρινών σου διακοπών. Στο κατάστημα MANGO θα βρεις αυτήν την καλαίσθητη ψάθινα τσάντα, μέσα στην οποία θα μπορείς να τοποθετήσεις όλα τα απαραίτητα items που θα χρειαστείς στις εξορμήσεις σου!

 

Ψάθινη τσάντα, MANGO

 

Κάνε κι εσύ μία βόλτα στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos και.γέμισε την τσάντα σου με τα πιο απαραίτητα items για το καλοκαίρι!

 

**Extra Tip: Επισκέψου το αγαπημένο σου Mediterranean Cosmos με τις γραμμές λεωφορείων 36 (Βούλγαρη – Ζώνη Καινοτομίας) και 45 (ΚΤΕΛ Μακεδονία – ΚΤΕΛ Χαλκιδικής – Mediterranean Cosmos), αλλά και με τη νεότερη προσθήκη, τη γραμμή 79Κ (Αεροδρόμιο Μακεδονία – ΙΚΕΑ – Mediterranean Cosmos) και απόλαυσε τις αγορές σου!**

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada