Home / Fashion  / Μαθήματα στυλ από τους δρόμους της Κοπεγχάγης!

Μαθήματα στυλ από τους δρόμους της Κοπεγχάγης!

Μαθήματα στυλ

Μία από τις πιο αγαπημένες μας Εβδομάδες Μόδας είναι σίγουρα της Κοπεγχάγης. Τα scandi girls παραδίδουν μαθήματα στυλ και εμείς κρατάμε σημειώσεις.

 

Κάθε Εβδομάδα Μόδας έχει να μας δώσει και από κάτι διαφορετικό. Τα fashion weeks σε Παρίσι, Μιλάνο και φυσική η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής μπορεί να έχει συνήθως ένα εκπληκτικό street style, αλλά είναι απλησίαστο για εμάς τις περισσότερες φορές. Τα looks μπορεί να είναι over the top και μόνο από designers. Ωστόσο κάθε φορά τα θαυμάζουμε, εντυπωσιαζόμαστε και παίρνουμε isnpo. Από την άλλη μεριά υπάρχει η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης που είναι εξίσου εκπηκτική αλλά περισσότερο down to earth.

 

Tι σημαίνει αυτό; Ότι μπορούμε πολύ πιο εύκολα να “αντιγράψουμε” τα looks από τους δρόμους της Δανέζικης πρωτεύουσας. Τα Scandi girls παραδίδουν μαθήματα στυλ μέσα από minimal και τολμηρά outfits. Ιδιαίτεροι χρωματικοί συνδυασμοί, οι hot at the moment τάσεις, ανατρεπτικά αξεσουάρ και έξυπνο layering. Η συγκεκριμένη Εβδομάδα Μόδας είναι ένα τρανό παράδειγμα το πώς το street style ξεπερνά τα fashion shows και γίνεται τρομερά δημοφιλής, ενώ οι σχεδιαστές περνούν αδιάφοροι για κάποιους.

 

Εμείς είμαστε σίγουρα fans της edgy και τόσο cool αισθητική τους και λατρεύουμε το street style τους. Γι αυτό και συγκεντρώσαμε όσα περισσότερα looks τους μπορέσαμε να βρούμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: ritamontezuma/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.