Home / Family  / Η Emma Bridgewater δημιουργεί την πιο vintage συλλογή για κατοικίδια και ιδιοκτήτες!

Η Emma Bridgewater δημιουργεί την πιο vintage συλλογή για κατοικίδια και ιδιοκτήτες!

Η Emma Bridgewater
Το βρετανικό brand Emma Bridgewater παρουσιάζει μία νέα συλλογή, αφιερωμένη τόσο σε εμάς, όσο και στους τετράποδους φίλους μας!

 

Η νέα συλλογή της Emma Bridgewater διαφέρει από τις υπόλοιπες κολεξιόν κατοικίδιων που έχουμε συνηθίσει. Το brand κυκλοφορεί μία διαφορετική pet collection, η οποία απευθύνεται τόσο στους μικρούς μας φίλους, όσο και στους ιδιοκτήτες τους.

 

  

 

Πιο συγκεκριμένα, η νέα συλλογή της Emma Bridgewater αποτελείται από μία ευρέα γκάμα προϊόντων,.με πρωταγωνιστικό στοιχείο τις ιδιαίτερες κούπες της. Οι κούπες ξεχωρίζουν εξαιτίας των σχεδίων της,.με τις περισσότερες από αυτές να απεικονίζουν ζωγραφιές και στιγμιότυπα σκύλων, είτε μεμονωμένα είτε τοποθετημένων πίσω από ένα vintage σκηνικό. Μάλιστα, στην κάθε κούπα πρωταγωνιστούν και διάφορες ράτσες σκύλων,.έτσι ώστε ο κάθε ιδιοκτήτης να μπορεί να επιλέξει αυτή που απεικονίζει τον δικό του καλύτερο φίλο!

 

Η Emma Bridgewater

 

Παράλληλα, η συλλογή παρουσιάζει και προϊόντα ειδικά για σκύλους, με τα περισσότερα από αυτά.να είναι προσαρμοσμένα για τη φθινοπωρινή σεζόν. Μεταξύ των νέων προϊόντων, αυτά που “κλέβουν” τις εντυπώσεις είναι τα περίτεχνα μπολ για νερό και φαγητό-στα.οποία μάλιστα οι ιδιοκτήτες μπορούν να αναγράψουν το όνομα του κατοικίδιου τους-καθώς και τα ρούχα για σκύλους, που ακολουθούν την ίδια vintage αισθητική.

 

 

Σύμφωνα με το brand, η νέα συλλογή προορίζεται για κάθε λάτρη κατοικιδίου, αλλά και για κάθε ιδιοκτήτη που θέλει να απολαύσει τον πρωινό του καφέ παρέα με τον αγαπημένο τετράποδο φίλο του.

 

Η Emma Bridgewater

 

Μπορείτε να ανακαλύψετε την vintage pet collection από Emma Bridgewater στην επίσημη ιστοσελίδα του brand. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada