Home / Beauty  / Καστορέλαιο, το beauty secret σου για υγιή μαλλιά

Καστορέλαιο, το beauty secret σου για υγιή μαλλιά

Το καστορέλαιο είναι το μαγικό σου φίλτρο για υγιή και λαμπερά μαλλιά.

 

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για τις πολύτιμες ιδιότητες του καστορέλαιου και για την ευεργετική του δράση σε όλο το σώμα αλλά και στα μαλλιά σου. Οι ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του καστορέλαιου, τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες που περιέχει αλλά και οι αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητές του, το καθιστούν μια εξαιρετική beauty επιλογή για το τριχωτό της κεφαλής, καθώς βοηθά τα μαλλιά να είναι απαλά και βαθιά ενυδατωμένα, ενώ μπορεί να μειώσει τα ενοχλητικά συμπτώματα της πιτυρίδας. Γιατί λοιπόν να το χρησιμοποιείς;

 
Ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά.

Τα ξηρά ή αφυδατωμένα μαλλιά αναζωογονούνται με το καστορέλαιο γιατί η υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε, ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος, αφήνοντας τα ξηρά μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά. Μπορείς να το χρησιμοποιείς μία φορά την εβδομάδα ως θεραπεία περιποίησης για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

 

Θωρακίζει τις φθαρμένες άκρες.

Το καστορέλαιο βοηθά στη λίπανση των μαλλιών και ενδυναμώνει την τρίχα σε βάθος. Η βιταμίνη Ε που περιέχει σε συνδυασμό με τα αμινοξέα και τα Ω-6 λιπαρά οξέα, δυναμώνουν και θωρακίζουν την τρίχα, προστατεύοντας τα μαλλιά από το σπάσιμο και την ψαλίδα.

 

 

Επαναφέρει την χαμένη λάμψη.

Χάρη στα πολύτιμα συστατικά και τις βιταμίνες που περιέχει το καστορέλαιο, μπορεί να επαναφέρει την λάμψη στα ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά και να βοηθήσει στην αναδόμησή τους. Η χρήση του σε εβδομαδιαία βάση στα μαλλιά σου μπορεί να τα κάνει πολύ πιο λαμπερά και υγιή!

 

Απομακρύνει την πιτυρίδα.

Το καστορέλαιο φαίνεται πως αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία για την απομάκρυνση και τη μείωση της πιτυρίδας, της οποίας τα ενοχλητικά συμπτώματα ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους.  Λόγω της ικανότητας του  να μειώνει τις φλεγμονές και να θεραπεύει διάφορες παθήσεις στο τριχωτό και τα μαλλιά συνίσταται για την καταπολέμηση της πιτυρίδας και για την αντιμετώπιση άλλων μολύνσεων και φλεγμονών που εμφανίζονται στο τριχωτό της κεφαλής. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!