Home / Lifestyle  / Καρολίνα Ροβύθη: Tαξιδεύει την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου

Καρολίνα Ροβύθη: Tαξιδεύει την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου

Η Καρολίνα Ροβύθη έχει καταφέρει μέσα από τα μοναδικά έργα της να επικοινωνήσει το ελληνικό ιδεώδες σε κάθε γωνιά του κόσμου!

Τι σου έρχεται πρώτο στο μυαλό στο άκουσμα της Ελλάδας και πόσο μακριά θα έφτανες για να φανεί το μεγαλείο της; Η εικαστικός Καρολίνα Ροβύθη έφτασε μέχρι την κορυφή του Ολύμπου, υψώνοντας μια διαφορετική ελληνική σημαία, γεμάτη Τέχνη και όνειρα.

 

Το εγχείρημα της διακεκριμένης εικαστικού έλαβε χώρα στα πλαίσια του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου και του λευκώματός της, All You Need is Greece”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key books.

 

 

 

Η Καρολίνα Ροβύθη ονειρεύεται και δημιουργεί στα Ελληνικά, καταφέρνει να δώσει νέα πνοή στο ελληνικό μεγαλείο μέσα από μοναδικά έργα τέχνης, που την οδήγησαν στη Νέα Υόρκη, για να παρουσιάσει την ατομική της έκθεση “All you need is Greece in New York”, στην Opening Gallery στην Tribeca. Τα έργα της εκτέθηκαν με σκοπό την στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Luv Michael, που παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε άτομα με αυτισμό. Η έκθεση οργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού σε συνεργασία με το Hellenic Initiative και τον οργανισμό Greece in US

 

 

Λίγα λόγια για την εικαστικό

H Καρολίνα Ροβύθη γεννήθηκε στη Γερμανία και σπούδασε γραφιστική και διαφήμιση. Έχει εργαστεί ως δημιουργική διευθύντρια σε διαφημιστικές και εκδοτικές εταιρείες (Εκδόσεις Λυμπέρη, Εκδόσεις Λαμπράκη, Imako Media, Unlimited Creativity).

 

Η πολυετής εμπειρία της στη δημιουργία κατά παραγγελία έργων και την εξεύρεση μοναδικών πρωτότυπων τρόπων να τα υλοποιήσει μέσω διαφόρων.μέσων συνέβαλε στην ανάπτυξη μιας μοναδικής ικανότητας να συνδυάζει την τέχνη με ιδέες, έννοιες και εικόνες.

 

 

Η τέχνη της είναι απρόβλεπτη, ανήσυχη και συναισθηματική. Το πάθος της είναι αυτό που πάντα την παρακινεί,. αναζητώντας την έμπνευση σχεδόν παντού, με κάθε έργο τέχνης που δημιουργεί να ξεκινά με ένα συναίσθημα,.αυτό της  ευχαρίστησης όταν ζωγραφίζει.

 

Έργα της έχουν εκτεθεί σε πολυάριθμες ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 2002. Έχει επίσης συμμετάσχει σε δημόσια έργα τέχνης όπως το “Cowparade Athens” και “Hearts in Athens”,.ενώ έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει πολυάριθμα έργα τέχνης για λογαριασμό ιδιωτών και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Το ελληνικό ιδεώδες και η ελληνική ομορφιά έχουν διαποτίσει πολλές δημιουργίες της,.έργα τέχνης που μπορείτε να αποκτήσετε εδώ

 

 

 

Τα έργα της Καρολίνα Ροβύθη είναι εδώ για να μας υπενθυμίζουν τι σημαίνει Ελλάδα.και πόσα χωρά μέσα στην “αγκαλιά” της.

 

www.carolinerovithi.com

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath