Home / Lifestyle  / Celebrities  / Πραγματοποιήθηκαν τα θεατρικά βραβεία του Λονδίνου!

Πραγματοποιήθηκαν τα θεατρικά βραβεία του Λονδίνου!

θεατρικά βραβεία

Οι καλύτερες παραστάσεις του West End του Λονδίνου τιμήθηκαν στα φετινά θεατρικά βραβεία! Ανακαλύψτε τους νικητές!

 

Ανακοινώθηκαν οι νικητές για τα φετινά Evening Standard Theatre Awards! Η ομώνυμη εφημερίδα με έδρα το Λονδίνο διοργανώνει θεατρικά βραβεία, τιμώντας τις καλύτερες παραστάσεις του West End. Το κορυφαίο βραβείο της τελετής πήγε στο The Motive and the cue, σε σενάριο Jack Thorne. Το έργο αφηγείται την ιστορία του έργου του Άμλετ στο Broadway το 1964, με τους θρυλικούς ηθοποιούς Richard Burton και Sir John Gielgud. Ο σκηνοθέτης του The Motive and the cue, Sam Mendes, τιμήθηκε με το βραβείο Lebedev για την αφοσίωσή του στο θέατρο.

 

 

Νικητής του καλύτερου musical ήταν η αναβίωση του Guys and Dolls από το Bridge Theatre. Ο Jamie Lloyd τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Nicole Scherzinger αποτέλεσε την Καλύτερη Μουσική Ερμηνεία, για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο της στο Sunset Boulevard. Ο Ιρλανδός ηθοποιός Andrew Scott κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου ηθοποιού για το έργο Vanya, ο οποίος υποδύεται όλους τους χαρακτήρες του κλασικού έργου του Anton Checkhov.

 

 

Ανακαλύψτε όλους τους νικητές μέσα από το official site των Evening Standard Theatre Awards. Ανακαλύψτε όλους τους νικητές μέσα από το official site των Evening Standard Theatre Awards. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.