Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Veronika Heilbrunner δίνει στυλ στην καθημερινότητά μας

Η Veronika Heilbrunner δίνει στυλ στην καθημερινότητά μας

Η Veronika Heilbrunner
Η Veronika Heilbrunner είναι ένα από τα “it” girls που μπορούν να μας δώσουν μία πραγματική στιλιστική έμπνευση για τα καθημερινά μας outfits.

 

Όσο και αν λατρεύουμε τα looks των fashion instagrammers,.μερικές φορές είναι δύσκολο να υιοθετήσουμε τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, η Veronika Heilbrunner είναι ένα από εκείνα τα “it” girls που.μπορούν να σου δώσουν πραγματική στιλιστική έμπνευση για τα everyday looks σου!

 

Το μοντέλο μοιράζεται με το κοινό του διάφορες πτυχές της ζωής του, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Από επιδείξεις μόδας, night outs, casual εξόδους, μέχρι και cozy στιγμές με την οικογένειά της,.η Veronika Heilbrunner μάς εμπνέει με κάθε της δημοσίευση για κάθε πτυχή της ζωής μας. Τα looks της χαρακτηρίζονται από απλότητα. Η Veronika λατρεύει τα basic κομμάτια, με τα περισσότερα από αυτά να ανήκουν και στη δική μας γκαρνταρόμπα. Παράλληλα, το μοντέλο υιοθετεί τα τελευταία trends, με τις εμφανίσεις του να συνδυάζουν τα all time classic κομμάτια με statement pieces, εμπνέοντάς μας να τα υιοθετήσουμε και στη δική μας γκαρνταρόμπα.

 

Ανακαλύψτε, παρακάτω, μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της Veronika Heilbrunner και αντλήστε έμπνευση για τα επόμενα looks σας! Ανακαλύψτε, παρακάτω, μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της Heilbrunner και αντλήστε έμπνευση για τα επόμενα looks σας!

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @veronikaheilbrunner/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada