Home / Beauty  / Η Sadie Sink ενώνει τις δυνάμεις της με την Cate Blanchett για την Armani Beauty

Η Sadie Sink ενώνει τις δυνάμεις της με την Cate Blanchett για την Armani Beauty

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι η Sadie Sink είναι η νέα global ambassador της.Armani Beauty και χθες κυκλοφόρησε η πρώτη της καμπάνια με την Cate Blanchett για το άρωμα Si.

 

Η 21χρονη star Sadie Sink κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της, καθώς είναι το νέο πρόσωπο της Armani Beauty. Με μία αίσθηση μεγάλης τιμής, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του αρώματος. Sì με ένα μακροχρόνιο μέλος της οικογένειας του οίκου και μία σπουδαία ηθοποιό, την Cate Blanchett. Για πολλά χρόνια γνώριζε και χρησιμοποιούσε, μέσα από τη δουλειά της, τα προϊόντα της.Armani Beauty κάτι που την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη για τον νέο της ρόλο.

 

 

Πιστεύει ότι τα αρώματα κρύβουν τη δική τους μαγεία, καθώς έχουν τη δυνατότητα να μας ταξιδεύουν σε μέρη, ανθρώπους και σημεία της ζωής μας. Το vibe του αρώματος Sì συναύδει με την έννοια του θάρρους, της τόλμης και τη λήψη μιας απόφασης που μοιάζει τόσο σωστή. Η ίδια λέει αυτό το ναι όταν είναι πραγματικά για ενθουσιασμένη με ένα σενάριο ή ένα project, το οποίο την κάνει να αισθάνεται σίγουρα σωστά.

 

Ένα δυναμικό σύνολο ισχυρών γυναικών που ενσαρκώνουν την ουσία του.Sì πρωταγωνιστούν στην καμπάνια και δημιουργούν μοναδικές στιγμές. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.