Home / Fashion  / Η Off-White δείχνει τη ρομαντική πλευρά του street style

Η Off-White δείχνει τη ρομαντική πλευρά του street style

Η Off-White
Η Off-White παρουσιάζει τη νέα Pre-Fall collection 2024, λίγους μήνες πριν την επιστροφή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

 

Μερικούς μήνες μετά την πρώτη του συλλογή ως Art & Image Director για την Off-White,.ο Ib Kamara αποκαλύπτει τη νέα του Pre-Fall collection για το brand. Η συλλογή έρχεται λίγους μήνες πριν από τη μεγάλη επιστροφή της Off-White στην Paris Fashion Week, τον Φεβρουάριο 2024. Ο Ib Kamara έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στη δημιουργική ομάδα της Off-White.παρουσιάζοντας μία ολοκληρωμένη συλλογή για τη σεζόν A/W 2023, η οποία ενσωμάτωσε την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο ιδρυτής του brand, Virgil Abloh.τον Φεβρουάριο του 2024.

 

Η έμπνευση του Art & Image Director ήρθε μετά από ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Πρωταγωνιστικά στοιχεία της συλλογής αποτέλεσαν τα floral prints-τα οποία δίνουν μία ρομαντική αύρα στη σειρά-.οι γούνινες λεπτομέρειες, καθώς και τα denims.

 

Η Off-White

 

Θέλουμε πραγματικά να αγκαλιάσουμε την αμερικανική μας ιδιότητα. Θέλω να βεβαιωθώ ότι η Αμερική και η φιλοσοφία του street style θα παραμείνουν εντός της επωνυμίας”, είπε ο Ib Kamara, σχετικά με τη συλλογή. “Αν και βγαίνουμε έξω στον κόσμο και αναζητούμε ενδιαφέρουσες εμπνεύσεις, πάντα επιστρέφουμε στο σπίτι μας, σε αυτό που είμαστε και το εφαρμόζουμε στις συλλογές που αναπτύσσουμε”.

 

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη συλλογή της Off-White στο official site του οίκου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada