Home / Good Life  / Η Moët & Chandon γιορτάζει 280 χρόνια με τον καλλιτέχνη Daniel Arsham!

Η Moët & Chandon γιορτάζει 280 χρόνια με τον καλλιτέχνη Daniel Arsham!

Moët & Chandon

Μία από τις πιο φημισμένες σαμπάνιες, η Moët & Chandon γιορτάζει 280 χρόνια και ένωσε τις δυνάμεις της με τον καλλιτέχνη Daniel Arsham.

 

280 χρόνια έχουν περάσει από την ίδρυση της Moët & Chandon!.Ο διάσημος αφρώδης οίνος γιορτάζει την επέτειο του και αποφάσισε να συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη. Daniel Arsham, με σκοπό να φτιάξει από κοινού κάτι συλλεκτικό. Δημιούργησαν ένα νέο cuvée, ένα μείγμα επτά αξιοσημείωτων vintage συλλογών, την Collection Impériale Création No.1.To πιο πρόσφατο δημιούργημα τους είναι ένα προϊόν του αιώνιου savoir faire του Maison και αποτελεί μέρος των νέων κυκλοφοριών που λειτουργούν ως αντίστροφη μέτρηση για τα 300 χρόνια.

 

 

Ο καλλιτέχνης Daniel Arsham δημιούργησε ένα avant grade αριστούργημα με limited edition pieces. Εμπνεύστηκε τόσο από την ιστορία του Maison, όσο και από την αρχαία Ελληνική ιστορία. Βλέπουμε στη φόντο της καμπάνιας το άγαλμα της Αφροδίτης της Μύλου, σε μία εκδοχή του καλλιτέχνη. Στο κέντρο δεσπόζει το μπουκάλι που δημιούργησε, το οποίο πραγματικά μοιάζει με άγαλμα, σαν να είναι βγαλμένο από εκείνη την εποχή. Αν οι δημιουργίες που σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση για την επέτειο- σταθμός των.300 χρόνων είναι τόσο επιβλητικές, πιστεύουμε ότι ο εορτασμός της  θα είναι κάτι huge. Ωστόσο θα αργήσουμε πολύ να το ανακαλύψουμε…

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.