Home / Men  / Η Louis Vuitton Dynamic collection μάς προετοιμάζει για τον χειμώνα!

Η Louis Vuitton Dynamic collection μάς προετοιμάζει για τον χειμώνα!

Louis Vuitton Dynamic

Ο οίκος Louis Vuitton είναι έτοιμος να κατακτήσει τις πίστες του ski! Κυκλοφόρησε τη Dynamic ski collection και μας καλεί σε ένα χειμωνιάτικο stylish party!

 

 

Too soon for ski? Οι λάτρεις του ski ανυπομονούν για τα πρώτα χιόνια, τα οποία ευχόμαστε να μην αργήσουν. Σήμερα, που ο καιρός είναι αρκετά φθινοπωρινός, είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την καινούργια και φανταστική Dynamic ski collection από τον οίκο Louis Vuitton! Το high luxury brand μάς προετοιμάζει για έναν χειμώνα γεμάτο στυλ- και όχι μόνο. Η καινούργια συλλογή δε στοχεύει μόνο στο να προσφέρει όμορφα κομμάτια, αλλά και ποιότητα. Κομμάτια απόδοσης ιδανικά για όλες τις πίστες και κατάλληλα για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χάρη στα καινοτόμα τεχνικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

 

 

Για την ανδρική Dynamic collection, επιλέχθηκε μία ουδέτερη χρωματική παλέτα, με βάση το μαύρο, όσον αφορά στο κάτω μέρος των outfits. Στα μπουφάν και τα αξεσουάρ κυριάρχησαν τα ζωηρά και ιδιαίτερα prints, με χειμερινά τοπία και bold χρωματικούς συνδυασμούς. Στολές ski, βαμβακερά πουλόβερ, φλις μπουφάν και cardigans που μας ταξιδεύουν σε αλπικά σκηνικά!

 

 

Για τη γυναικεία σειρά, ο οίκος επέλεξε να “παίξει” με τους signatures κώδικές του. Κασκόλ με λογότυπα, fluffy Monogram τσάντες και total printed jumpsuit, που κλέβει την παράσταση. Τα μενταγιόν, τα καπέλα και τα επώνυμα γάντια προσφέρουν stylish LV χειμερινές εμφανίσεις.

 

 

Οι unisex LV Alpine μπότες, με την LV trainer σόλα, κατασκευασμένες από μαύρο επενδυμένο νάιλον, είναι must για τις εξορμήσεις σας στα βουνά, όπως και η μάσκα του ski. Ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή συλλογή, ο οίκος αποφάσισε να δημιουργήσει και το δικό του snowboard!

www.louisvuitton.com

 

Dynamic

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.