Home / Beauty  / Η Lily Collins είναι το νέο πρόσωπο του La vie est belle L’ Extrait της Lancôme!

Η Lily Collins είναι το νέο πρόσωπο του La vie est belle L’ Extrait της Lancôme!

Η Lily

Η brand ambassador της Lancôme, Lily Collins, είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος La vie est belle L’ Extrait!

 

Μία από τις μεγαλύτερες brand ambassadors του κορυφαίου beauty brand Lancôme μάς παρουσιάσει τη νέα καμπάνια της μάρκας. Η ηθοποιός Lily Collins, ευρέως γνωστή από τη σειρά Emily in Paris, είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος La vie est belle L’ Extrait! Η ίδια νιώθει μεγάλη τιμή και που είναι μέλος της οικογένειας της.Lancôme, αλλά και για το ότι δίνει τον δικό της αέρα ανανέωσης στο signature άρωμα. Το εξαιρετικά εκλεπτυσμένο perfume ξεχειλίζει μυστήριο και ακτινοβολεί ευτυχία! Το εξαιρετικά εκλεπτυσμένο perfume ξεχειλίζει μυστήριο και ακτινοβολεί ευτυχία!

Δύο επιφανείς Γάλλοι αρωματοποιοί δημιούργησαν συνδυάζοντας λουλουδένιες νότες Damascena Rose, μοναδικές νότες Iris Pallida και πινελιές Oud Wood Accord. Πέρα από την ξεχωριστή μυρωδιά του, αυτό που τραβάει την προσοχή είναι και το ανανεωμένο κρυστάλλινο μπουκάλι, το οποίο είναι “βουτηγμένο” σε χρυσό. Η Lily Collins και το La vie est belle L’ Extrait άρωμα μάς καλούν να κυνηγήσουμε την ευτυχία και να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Τα όνειρά μας.

 

Η ευτυχία είναι το πιο πολύτιμο δώρο! Μην την αφήσετε να ξεφύγει! Ανακαλύψτε το εμβληματικό άρωμα στο official site! Ανακαλύψτε το εμβληματικό άρωμα στο official site!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.