Home / Fashion  / Η Kate Moss στην καμπάνια της Σίλιας Κριθαριώτη!

Η Kate Moss στην καμπάνια της Σίλιας Κριθαριώτη!

Η Kate Moss
Η Kate Moss, το απόλυτο είδωλο των 90s, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Σίλιας Κριθαριώτη, για την κολεξιόν της σχεδιάστριας που διατίθεται στα Harrods!

 

Η Σίλια Κριθαριώτη, μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες σχεδιάστριες,.έχει χαράξει τη δική της πορεία τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια μόδα. Είναι γνωστή για τις Couture δημιουργίες της, αλλά και για την exclusive prêt à porter σειρά της 5226,.η οποία συνδυάζει καθημερινά κομμάτια με εμβληματικά Haute Couture στοιχεία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Σίλια Κριθαριώτη έχει συνεργαστεί με A-list celebrities του εξωτερικού, όπως η Beyonce, η Nicole Kidman, η Jennifer Lopez και η Heidi Klum. Σήμερα, η Ελληνίδα σχεδιάστρια ενώνει τις δυνάμεις της.με το διάσημο super model των 90s, την Kate Moss.

 

 

Για τη νέα της καμπάνια, η Σίλια Κριθαριώτη επέλεξε την Kate Moss ως πρωταγωνίστρια.της νέας της καμπάνιας για την collection της, η οποία διατίθεται στα Harrods. Το super model ποζάρει πίσω από τον φακό του φωτογράφου Nikolai. von Bismarck, φορώντας τις μοναδικές δημιουργίες της σχεδιάστριας.

 

 

Η Σίλια Κριθαριώτη ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας καμπάνιας μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αναφέροντας ότι “Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι η θρυλική Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Celia Kritharioti X TAG! Ήταν φυσικό να της ζητήσουμε να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας μας,.καθώς αποτελεί την επιτομή της βρετανικής μόδας, ξεπερνώντας γενιές με τη διαχρονική της ομορφιά, την κομψότητα.και την επιρροή της στην παγκόσμια σκηνή της μόδας”.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada