Home / Men  / Η Cosmo φέρνει επανάσταση στις ηλεκτρικές κιθάρες!

Η Cosmo φέρνει επανάσταση στις ηλεκτρικές κιθάρες!

cosmo
Η Verso Instruments, πιστή στη δημιουργία ιδιαίτερων και πρωτοποριακών μουσικών οργάνων, δημιουργεί την επαναστατική συλλογή Cosmo. Ένας μοντέρνος και φουτουριστικός σχεδιασμός, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στις ηλεκτρικές κιθάρες.

 

Ένα από τα πιο επαναστατικά brands κατασκευής μουσικών οργάνων, η Verso Instruments, σχεδίασε μία από τις πιο πρωτοποριακές κιθάρες. Οι νέες κιθάρες Cosmo έχουν σκοπό να συντροφεύσουν κάθε λάτρη της μουσικής, με τον ιδιαίτερο φουτουριστικό σχεδιασμό τους. Παράλληλα, η κατασκευή τους προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ήχου. Με αυτά τα νέα μουσικά όργανα, η εταιρεία έρχεται να δώσει τη δική της πρόταση στον σχεδιασμό μουσικών οργάνων. Μοντέρνα προσέγγιση, υψηλή ποιότητα κατασκευής και σεβασμός προς τη μουσική είναι το τρίπτυχο που συνοδεύει κάθε κιθάρα Cosmo.

 

 

Αντί για ένα κομμάτι ξύλου, ο κορμός της κιθάρας Cosmo είναι ένα προσεκτικά λυγισμένο φύλλο χάλυβα με επικάλυψη πούδρας. Αυτό το εργονομικό σχήμα, όχι μόνο φιλοξενεί τα απαραίτητα κυκλώματα για να λειτουργήσει η κιθάρα, αλλά επιτρέπει επίσης μία καινοτόμο προσέγγιση στην τοποθέτηση των μετατροπέων pickups. Τα pickups είναι εκείνα που καταγράφουν τις μηχανικές δονήσεις των χορδών και τις μετατρέπουν σε ηλεκτρικά σήματα. Αυτά, με τη σειρά τους, μπορούν στη συνέχεια να ενισχυθούν και να ακουστούν μέσω του μεγάφωνου.

 

 

 

“Έχει τον δικό του χαρακτήρα και ήχο, έναν πολύ ζεστό και ηχηρό τόνο με πολύ αρμονικό περιεχόμενο, αλλά δεν είναι τίποτα περίεργο ή παράξενο. Θα έλεγα ότι είναι κάπου μεταξύ ηλεκτρικής κιθάρας και ακουστικής, γιατί διαθέτει αυτές τις πρόσθετες προεκτάσεις – αλλά τείνει περισσότερο προς την ηλεκτρική”, επισημαίνει ο Stummvoll, ένας από τους εμπνευστές της Cosmo.

 

 

Μάλιστα η συλλογή σέβεται το περιβάλλον. Κάθε κιθάρα Cosmo είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, βιώσιμης παραγωγής.

 

www.versoinstruments.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada